Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rosszak vagytok fiúk
hm...nem rossz ötlet...
Olyan gondom lenne hogy ma amikor kiengedtem a gázt az első telóból leesett a csavar és nem találtam másfél óráig aztán feladtam. Lehet esetleg kapni valahol ilyen csavart vagy csak a betekerhető teló légtelenítő segíthet?
Őreg futoné alatti ut ami a heggyel párhuzamos, amugy olyan már jopár hete, és azért tolták ki autopálya minőségűre mert ott fogják elhordani kamionszám a sok fát az erdőből a rohadt kapzsi természettolvaj gecik,,,

pár év és azok a terűletek és erdötlen kopár dombok lesznek,,,
Na azt én soha nem használtam. Csak a kacsát. Inkább kivergődtem valahogy a wc-re csak nehogy belekeljen munkálkodni.
Nah, majd ha Patrik mester úgy dönt, hogy felkészültem meglátogatunk titeket
Például én is örülnék neki, és az összes oda járó motoros is .
Na jó.. beöltözök, de az ágytáladat nem takarítom ki
Akkor használd ki, amíg lehet

Engem van, aki nem enged be ferihegyi pályára az előző évi kormányon átrepülős mutatványom óta Viszont van, aki örülne, ha lányokat is látna arra
Pedig egész gyorsan meggyógyult a bibim, csak szegény moci tört össze csúnyán
vissza bélanővérhez?
Nem lehetne -e , hogy te öltözz be nővérkének? és mi a Geryvel meg közben gyógyulgatunk
tőle meghalnál :-) nem semmi, heheh
aham, szoval ott tornem ki a nyakam elsore, ugy latom :-)
az ugratas egyenlore hossziranyban megy egy gyorsan, magasba lehet elobb ernek foldet, mint a motor ....
tegnap olyan utat talaltuk erdoben, hogy egyszeruen hihetetlen. bulldozerrel erdo kikap, vagy 4 sav szelesen, leuthengerezve, es fold az egesz, vagy 3-4km hosszu, olyan ugratok vannak, hogy hihetetlen. nemtom mi lesz, honvedsegi terulet .... kapta cr 5nyelbazt, volt par szep ugras, meg 20meteres egykerekek 1gazrantasbol .... nagyon durva hely, de valszeg 1 het alatt szetmegy az ut .... viz kimossa, rokak elhordjak
Ne buktass már le te gonosz.
Amúgy el akartalak vinni a kedvenc sexy nővérkéidhez, akiket múltkor hiányoltál. De ha nem, hát nem
Imádom a szőke néniket.
Az én "főnököm" egy szőke néni, aki szerint minden nőnemű egy nagy ri**anc, csak a ő a tökéletes és ezt próbálja érzetetni mindenkivel.
Én általában kiröhögöm a rám irányított hasonló megnyilvánulásai miatt és ezért nem vagyok a szíve csücske
Lehet visszavisz a kórházba, hogy rendesen meggyógyuljunk.
nem főnök ez, hehe, csak az hiszi .... kaparós kis geci, okoskodik, meg seggetnyal, és nekem is oszt ..... keveri a mérnöki szakmát a a gépíróval, hehehehhe. nembaj, amig megnevettet nem olom meg ....
amug a fonokom egy kb30eves csodaszep szoke angyalka, szoval ra nem panaszkodhatom, heti 1x latom max, hehehehhehe
nem láttad? timi el akar minket vinni valahova...kocsival...
Ilyen :

http://www.sportmotor.hu/motor...

Nézd meg a többi videoját is
Vezetni még én sem tudok. Tegnap is Misi vitt le Pécsre.
Gery
Volt már jelentkező a motorodra?
van pár.....
de én neked szeretném adni....csak várom, hogy rendes ajánlattal állj elő...mert az eddigiek.....
Áh főnök... az külön állatfaj... már két hete átküldtem neki a jelentésem erre most rinyál, hogy nem tudta elolvasni, mondjam el neki szóban...
De miért én koptassam a számat? Nem én tehetek róla, hogy nem tanították meg olvasni