Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy egy kamionról leesett cuccok...Ugyanez KOMPLETT BLOKK 65.000HUF-ért! HOPPÁÁÁ Vajon melyik éri meg jobban!? Sanyának lehet, hogy megérné egyet venni alkartésznek. Az övé 09-es?
Rajtuk maradt egy rahedli 450-es blokk, azért van ennyi alkatrész eladó. Eddig egyben árulták, vagy cserélték volna 250-esre...
szerintem nem rossz ajánlat
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
pár whip...
rohadt pénzéhes erdőtolvaj banda az összes,, áááá nem probléma 30 tonnás dozerral négy sávos autopályát nyomnak az erdőbe, hogy utána kamionnal el tudják horda a fát az erőműbe ,meg kűlföldi exportra,,,

no problémo...

de ha te bemész motorral akkor bűnöző vagy,,, hűlyék ezek csak nem pörögnek , komolyan mondom szopjon le az összes köcsög

ilyenkor hol vannak a bátor környezetvédő műzöldek?

tartják a markukat, vagy lehet ök kezelik a dozert,,?
ma még a fejem is fáj.....holnap meg gyógytorna...de jó lesz..
Én simán letudok vetkőzni fél másodperc alatt.
de azért élveznéd.....
ok szio
Hááát a sexy-n azért vitatkoznék..

De még én is fájok! Tessék engem is meggyógyítani!
Úgy magam elé képzelem a szitut ,hát elég nevetségesen néznénk ki a Geryvel két törött csontú meg a sexi ápolónéni.
Megoldjuk kis beteg

Na viszont most megyek... már így is túlóráztam vagy 3 percet, ez nem mehet így tovább

Sziasztoook! Gyógyulgassatok!
Ok. Köszi. én is erre a megoldásra jutottam.
benne vagyunk....csak nekem a vetkőzésnél, öltözésnél még elkél a segítség...
Az egyik majdnem terminátor Élőszövet a fém vázon. Jó csak mondjuk a teste 10%-a de akkor is. Hasztala viszta bébi
Ha már itt tartunk, ti is beöltözhettek dokibácsinak, még az én törött részem is fáj kicsit
Na?
nem jó, hogy segíthetsz két töröttcsontú motoroson?
Hát izé hogy láthatod hogy mi milyen szépen gyógyulunk.
valami ilyesmi, hajmasker felett van, de brutal nagyon. a batorko varahoz vezeto varvolgy nevu helyet is kitoltak hasonlo celbol, volt is 2 perec, nem tudtuk, hanyas a kabat .....
Őőő addig ok, hogy nektek miért jó, de nekem mi a jó benne?
Ez nem rosszaság, csak jót akarunk neked is, meg magunknak is.
mi ebben a rossz?
Lehet helyette olyat rakni, amit kézzel tudsz nyomkodni, nem kell csavarhúzóval tekergetni. universalmotornál kapható, meg egy pár nagyobb motoros boltban . PL motormannál is van . keress rá ezekre az oldalakra.