Vagy egy kamionról leesett cuccok...Ugyanez KOMPLETT BLOKK 65.000HUF-ért! HOPPÁÁÁ Vajon melyik éri meg jobban!? Sanyának lehet, hogy megérné egyet venni alkartésznek. Az övé 09-es?
rohadt pénzéhes erdőtolvaj banda az összes,, áááá nem probléma 30 tonnás dozerral négy sávos autopályát nyomnak az erdőbe, hogy utána kamionnal el tudják horda a fát az erőműbe ,meg kűlföldi exportra,,,
no problémo...
de ha te bemész motorral akkor bűnöző vagy,,, hűlyék ezek csak nem pörögnek , komolyan mondom szopjon le az összes köcsög
ilyenkor hol vannak a bátor környezetvédő műzöldek?
tartják a markukat, vagy lehet ök kezelik a dozert,,?
valami ilyesmi, hajmasker felett van, de brutal nagyon. a batorko varahoz vezeto varvolgy nevu helyet is kitoltak hasonlo celbol, volt is 2 perec, nem tudtuk, hanyas a kabat .....
Lehet helyette olyat rakni, amit kézzel tudsz nyomkodni, nem kell csavarhúzóval tekergetni. universalmotornál kapható, meg egy pár nagyobb motoros boltban . PL motormannál is van . keress rá ezekre az oldalakra.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
no problémo...
de ha te bemész motorral akkor bűnöző vagy,,, hűlyék ezek csak nem pörögnek , komolyan mondom szopjon le az összes köcsög
ilyenkor hol vannak a bátor környezetvédő műzöldek?
tartják a markukat, vagy lehet ök kezelik a dozert,,?
De még én is fájok! Tessék engem is meggyógyítani!
Na viszont most megyek... már így is túlóráztam vagy 3 percet, ez nem mehet így tovább
Sziasztoook! Gyógyulgassatok!
Na?