Úúú ne is mond. Nekem is ez volt. Fél évig nem állhattam lábra, utána megkérdezte az orvos, hogy kivegye-e a csavart. Kérdeztem, hogy az mivel jár. A válasz széles vigyorral: "altatás, felnyitás, csavar ki, összevarrás, kórházi megfigyelés.. vagy bent is maradhat, ha Önt nem zavarja". Hát szépen megköszöntem és hazabicegtem
Doki azt mondta, csak akkor szedik ki, ha én is akarom. Én nem nagyon akarom, elfér az ott bent . Ha kivetetem megint legalább 2hónap betegszabadság, amit nem akarok.
Akkor mi vasasok tartsunk össze. A jobb térdemből már kivették a csavarokat abban már nincs semmi, de a balban most annál több. Van egy kb 25-28cm-es vasrúd, és a térdem alatt pár csavar, meg a bokám fölött két oldalról egy jó pár csavar meg valami lemez is .
Akkor én már embernek minősülök, van bennem fém, van rajtam varrat, jó néhány bibi...
Most van egy bolondom, aki elvisel. Már megszokta, hogy kb csak fiú ismerőseim vannak és szerencsére nem az a féltékeny típus. (ritka fajta)
ÚÚÚÚ az nem jó. Az előző térd sérülésemnél azt mondta a doki, akiben nincs vas vagy csavar, az nem is ember. Én azt hittem te szingli csajszi vagy . Hapsid mit szól ehhez hogy pasikkal csetelsz?
Párocskám bizti megirigyelte a vas gyűjteményed, lehet kell neki is még pár varrat a gyűjteményébe.
Hívott, hogy ne aggódjak, nincs nagy gáz, csak 130al nekiment a szalagkorlátnak... Ügyes gyerek...
áááá meg vagyok áldva ezzel a férni állatfajjal, össze-vissza törik magukat.
Mivel egésznap nem csináltam semmit, nem is vagyok álmos. Hetek óta alig alszom valamit csak forgolódom az ágyamban. A kórházban kértem altatót, de az sem használt. Hiányzik a munka.
Dugulás esetleg, szar gyertya rossz karburálás. Sok minden lehetséges ilyen távgyógyítás elég nehéz dolog . Nem nagyon lehet így megmondani mi lehet a baja. Légszűrőt mikor takarítottad ki?
Az a kérdésem hogy a motoromban az 1-es hidegen melegen a hangja torz és ha húzom neki akkor nincs ereje amikor felváltom 2-es be akkor annak a felénél abbahadja és akkor normálisan lehet vele szánt a földet. Nem tudom miért van ez talán itt valaki tudja?
Nem tudom, hogy milyen széria, de 65 pézé? a bélése többet ér szerintem. Akinek ilyen van, megéri megvenni alkatrésznek...már a főtengely többet ér plusz ott van még egy-két csecsebecse
Én inkább nem kezdem sorolni mimet törtem már össze. Egyerűbb lenne az ép részek felsorolása.
Most van egy bolondom, aki elvisel. Már megszokta, hogy kb csak fiú ismerőseim vannak és szerencsére nem az a féltékeny típus. (ritka fajta)
http://video.google.com/videop...
Hívott, hogy ne aggódjak, nincs nagy gáz, csak 130al nekiment a szalagkorlátnak... Ügyes gyerek...
áááá meg vagyok áldva ezzel a férni állatfajjal, össze-vissza törik magukat.