Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ARANY KOMÁM!
Most nézem a videóitokat ti keményen nyomjátok én csak egy hónapja kezdtem a crosssozást
Sziasztok valaki tud 19 colos cross terepmintás gumit eladót?
én is valami kis húzódásban reménykedem...nincs most szükségem semmi komoly bajra
lehet szalag vagy izom huzodas vagy zuzodas, ezek rosszak, mert sunyin tamadnak, es csak az ido gyogyitja meg, plusz kimelni kell. azert remelem csak valami meghuzodott, oszt kihevered par nap alatt
Jah lemaradtam a nem estem rá részről... sorry....
Torony marad, én megyek
mé mi lesz leszereled a tornyot?
De már csak két hétig adom az infot, tehát addig nézegesd
fent van időjárás topikban
tudom láttam csak basztatom
benne a helyébe, már vagy fél órája. Vedör topic.
oszt időjárás hol van-e,he?hétfő van vazze.
Őőő lehet hülye tipp, de nem lehet, hogy csonthártyát zúztad meg kicsit?
Én amikor superman-eztem egyet kormányon át, jobb vállon töröltem fel a pályát olyan 5méter hosszan és a csonthártyám ment szét kicsit.
Tüntet ugyanez volt, mint neked nem tudtam felemelni meg rajta feküdni sem, jah és hazafelé gáz húzás elég érdekes mutatvány volt....
Nem hinném hogy eltört volna valami
nem estem rá meg semmi..csak motorozás után érztem hogy valami fáj a vállamnál...aztán amir hazaértem már totál szar volt
aludni alug tudtam..csak a bal oldalamon tudtam aludni..forgolódás kizárva..majdnem beszartam közbe úgy fájt...azért is keltem fel most ilyen korán..nem szendevek már tovább
bekentem tegnap ilyen aloevera-s cuccal..majd mindjárt bekenem megint
röntgen azonnal, ha mákod van csont nem tört. tegnap estem 2x-ra a vállamra, megint kiugrott, az első alkalom után rontgen, MR, majd szakorvos szerint pipa van, vagy masfel evig fajni fog, es nott benne valami 7mm-es csomo, orvosiul van, inkabb le sem irom. most masodszorra nagyperc utan is beszarok, ugy faj, meg vagy 2 hetig fog is.... fel nem jon, ha csak vagyok az is nagyon faj, de a popszakma az ilyen. jah, a kremek nem segitenek :-)
Jó reggelt mindenkinek
Reggelt!.Ezt miböl gondolod?Nekem is szokott fályni taksonyi motorozás után,akkor nekem is el szokott törni?
4es v 5ös fokozatu kulcscsont törés
a vállammal viszont történt valami,mert motorozás után elkezdett fájni..és vizszintesnél feljebb nem tudom emelni a karom..v.agyis tudom...csak akkor úgy szúr meg fáj hogy befosok
kulcscsontom szélénél,ahol a váll "kezdődik"...na ott fáj baszottúl..és nem tudom miről
mi taksonyban voltunk
király volt,kemény volt...jól elfáradtam...talaj csillagos10000000...álom
persze annak aki szereti a mély,vizes homokot...
Bandi is tudja mi a jó
Ne sajnáld rá a pénzt az o gyűrűs DID sokáig fogja neked bírni . 2-3 garnitúra lánc szett az olcsóbb vagy egyszer egy kicsit drágább?
páápááá

na megyek hálni, jó éjt nektek!