Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a fogasrol a fogaknak annyi

bár én is jártam igy a monsterommal és ojan hangja volt mintha szelepes lett volna (tik tik tik tik) hm ez van...
Egyébként milyen nehéz vagy?
De a lánc már szerintem eleve a végét járhatta.
jók a telók h kopognak...nem kellene nekik
nem őt fikáztam...
hanem hogy egy kis ugrástól mért szakadt el a lánc
na megyek anyázni meg telefonálni!! 1 óra és aztán ránézek a gépre. további szép estét
EZEN A PÁLYÁn a legnagyobb ugrató is 15 m hosszú. ha meg túlugrod az necces. 1x sikerült. jó nagyott koppantam
Gondolom szar volt a lánc de nem kell lenézni mert ekkorát ugrik faisst.Nem mindenki profi majd lesz jóbb
nem épp az hogy nem volt feszes. tök faszán be volt lőve:S
akarom irni...szátszállt
jó lenne de nem. cross. én sem értem. a láncon az egyik szem bal oldala elszakadt. ráakadt a fogaskerékre megszorúlt és amikor gázt adtam letépte az egészet. szar volt a lánc.
monnyuk ja az lehet...már lapból feszes volt..és ahogy összenyomodott a teló mégjobban emgfeszült ésszátszállt a faszba
nem leeht,h túl feszes volt és megfeszült ?
ja..már aszittem netán freestyleozol
hogy a faszomba szakadt egy egy ilyen kicsi ugrás után?
hosszú
olyan 1-1,5 méter magas
10 méter magas?
hát holna indul az alkatrészkeresés. láttam itt egy bontott cr blokkot. sztem meg lesz véve belőle az öntvény ami kell. majd linkelek róla fényképet.... és ezt a 10 méteres ugrás után csinálta. még jó hogy nem a leérkezőn csináltra ezt mert akkor levágja a lábam
vagyis 48
448 ló az sok...szaggatja a láncokat...
a 48 lovas cr....tudna az mesélni bocs,nem hagyhattam ki amúgy az tér.
a rohadt életbe!!! pályán elszakadt a lánc és a meghajtó fogaskereket tengellyel együtt leszakította
hát akk ebbe nincs
hát ja,azért arrow h crossos hangja legyen...nem fémes az ha van benne gyapot
hát az egész dob arrow...nem teccika hangja,oan fémes..mint 1 cross mocinak
amit én csinálok,az 1 nem kerül pénzbe,joban néz ki ,mint ez,és kurvajó hangja lesz
de szépen szól neki nem? ne gyártsál...vedd meg.15ér adom.