Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak mindenki szalad .fut a dolgai után, vagy éppen iskolában ül, és 48lovas CRekről álmodik... (boccs ádi)
Na mindenki alszik vagy mivan ?
Szép napot!
Jó reggelt.Senki nem tudja hogy holl van kishapsi és hogy kiné van az alkatrész amit emlegetet a cr 125cmm henger és a hajtokar?
en is haszbnalok szeges-gumit, nagyon jo!!! Jobban tapad a jegen a szeges, mint nyaron a butykos a homokba!!! Es en is ajanlom, hogy butykosre szereld a csavarokat! De a tavon motorozast meg gondold at!
Én úgy tervezem, tavon fogok menni sokat, és ki fogom majd próbálni ilyen letaposott havas, jégbordás utakon.
Állítólag jégen nagyon brutálisat kapaszkodik, aszfalthoz hasonlítják.....
Friss hóban szerintem felesleges, egy jó cross gumma megfelelően fog.
szerintem nem szakad ki na sziasztok én lépek
na ezt kipróbálom. de asszem lehet ilyet venni is... gumi
és ha úgy csinálom,h reiser csavar,és kb 1cnentit áll ki belőle? mer az elég brutált fogna sztem a jégbe és persze cross gumi bütykeibe...onnan kiszakadna? 125ös endurora csinálnám...
jó jestét! naaagyot motoroztam vazz de jó volt! városi örjöngés!!
Ha minden csavar alá teszel alátétet, és nem túl hosszúak a csavarok (a hosszabb se fog sokkal jobban)és elég sűrűn van akkor simán ki bír egy telet vagy kettőt . én még aszfalton is mentem vele és bírta .Persze nem szereti a brutális fékezéseket (Ha lehet akkor recés gumit használj és a mintákból áljanak ki a csavarok . akkor még jobb lessz)
Mennyi időt bír ki egy szöges gumi?
Mert én is épp ezt készülök művelni
zoozee!
Mennyiért válnál meg a CRtől?
Hééj micsoda parázs vita ment itt a CR125ről
Kero is azt mondta, amit egy jó vevő hallani akar.Mesebeli lovakat. Igaz ami igaz, eccer beköszönt a fórumra, és Bemutatta a CRjét.Mondta is, h penge erős.Én arra emlékszem, h rakott be képet, és Theograf szemfülesen kiszúrta, h nem gyengén meg van hajolgatva a ráfja pár helyen...Szóval elég "harcedzett" gép lehet........
én ugy akarom hogy 20-30cm darab láncokat ráhuzok a kerékre és a felnin ahol összeér a 2végük egy csavarral összefogatom meg teszek rá valami kis tankot ehelyett a nagy b...u....z...i helyett
Már vettem csizmát!!!!!!
Az már nem kell,köszi a hozzászólásokat.
Még a hátsó gumit hajtogatom.
Már a harmadik fokozatom is elhagyott,szét kell szednem.
Ha vakinek van bontott blokkja szóljon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Honda XL 600-hoz.
Köszi!!!!!!!!!!
Tel:06 70 525 32 01
Szöges gumit csináltam magamnak de a kezem az szarrá ment rövid facsavarok + alátét hogy ne szakadjon ki ,ketté kell vágni egy belső gumit és rá kell húzni arra amit felfújsz és akkor nem kapsz defektet (de k.... nehéz felrakni) Hátra meg ha nagy a hó akkor én fel szoktam tekerni a kutya láncát .
natur gumival verecc a hoban vagy valami spéci??? ha spéci cucc milyen teknika?
megakarom énis csinálni télére a 250tz.ét
Köszi !!! Akkor aszem kersek egy 200.-as exc-ét 2000-02-eset. Egyébként én vagyok a képen az etkóval . 18 éves vagyok és 10 éve motorozok simó- ts mz-majd java 250(cseptankos) és most van egy veretős etkóm. Mindent megcsináltam ezekkel a gépekkel amit lehette.........
ja lehet...reméljük ugy lesz
na én tipliztem...esti cigi..aztán szunya
csácsá
hát igen az benne van! de lehet szerencséje is!
de lehet hogy nem
nem lehet tudni
naja...de lehet hogy ráköltöd a gatyádat is
750ért már kapsz honda crf-450et!!!!!!!!
az etz te nyomacc a képen?