na most az uccsó hsz. mert holnap nem tudok menni vele ha nem cserélem ki az 1. gumit.
Kero eladta ugyanis építkeznek és kell a pénz. Lekapták a tetőt a házról. De már bánja hogy eladta. Most a 125 ös Orion Pitbikeokat nézegeti. De jobban szeretne egy 250 es oriont. De sajna a kézvédőket leszedte róla mert azok kellettem a faterja mz jére. és az állványt sem adta oda. bár az van
és Kero h h eladta? így 3 hét után...kicsit fura,nem hiszem hogy 1 pitbike-ra megéri lecserélni 1 cr-t...de ahogy gondolod...amúgy attól h túlméretes a dugó nem kell számtalan pacit várni,sőt...
nem neked írtam.... amúgy ha nagyon szőrözni akarok...2 napja van nálad...akkor a kép miért 06 okt 8.-ai?
kero hol említette h 48 ló ? ő tisztában volt vele h 41 körül van.
hát bazdmeg akárhonnan letudok szedni 1 képet...ezzel anno tavaly kawakdx is beszopta,hogy ilyen olyan rse volt aztán betett 1 képet és nagyon rábaszott
Kero eladta ugyanis építkeznek és kell a pénz. Lekapták a tetőt a házról. De már bánja hogy eladta. Most a 125 ös Orion Pitbikeokat nézegeti. De jobban szeretne egy 250 es oriont. De sajna a kézvédőket leszedte róla mert azok kellettem a faterja mz jére. és az állványt sem adta oda. bár az van
további szép napot
kero hol említette h 48 ló ? ő tisztában volt vele h 41 körül van.