Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még csak 4edszer kb....de 3om a magyar igazság na meg +1....
mostmár mész?
na most az uccsó hsz. mert holnap nem tudok menni vele ha nem cserélem ki az 1. gumit.
Kero eladta ugyanis építkeznek és kell a pénz. Lekapták a tetőt a házról. De már bánja hogy eladta. Most a 125 ös Orion Pitbikeokat nézegeti. De jobban szeretne egy 250 es oriont. De sajna a kézvédőket leszedte róla mert azok kellettem a faterja mz jére. és az állványt sem adta oda. bár az van
azért bedobok egy tényleg 95-ös 125 cr-t ...ezt tedd fel az adatlapodra ebbe nem tudnak belekötni
a nagy veszekedés közben tudna valaki olyan magyar oldalt ahol ktm-ekkel kereskednek(újakkal), jah és a ktmhungaria.hu is angolul jön be nekem
és Kero h h eladta? így 3 hét után...kicsit fura,nem hiszem hogy 1 pitbike-ra megéri lecserélni 1 cr-t...de ahogy gondolod...amúgy attól h túlméretes a dugó nem kell számtalan pacit várni,sőt...
na most télleg mentem!!!
további szép napot
de ezt a vittát már lezártuk sztem. és abból én jöttem ki rosszul
figy higgy amit akarsz. én tudom hogy nekem van meg ha ennyire kiváncsi vagy kérdezd meg. ha adok msn t
nem kell a körítés .... akkor sem 48...már ha van cr
akkor voltunk megnézni. és akkor készült a foto. ugyanis volt még millio 1 motor amit megnéztünk. mindegyikről van kép.
nem neked írtam.... amúgy ha nagyon szőrözni akarok...2 napja van nálad...akkor a kép miért 06 okt 8.-ai?
kero hol említette h 48 ló ? ő tisztában volt vele h 41 körül van.
na mentem. kicserélem az 1. gumit mert kicsit kopott.
2 napja van a cr ed.. a kép meg okt 8. ai....hoghy is van ez?
az tuti. de nincs közel. nálunk itt gyálon meg az almáskert területén van 1 pálya.
akkor kérdezd meg kero88 barátomat. multkor itt írt a pitbike témában. na tőle vettük a crt
na mi van ember? mikor lesz solymári pályázás? biztos élveznéd,csak neked nincs túl közel
az yz t meg fater vette anno pár éve de nem használta. nem volt rá ideje. nekem adta. el lett adva és lett helyette cr.
hát bazdmeg akárhonnan letudok szedni 1 képet...ezzel anno tavaly kawakdx is beszopta,hogy ilyen olyan rse volt aztán betett 1 képet és nagyon rábaszott
jólvanakkkor bazd meg nincsen 500 as cr ! menj aludni
főleg ha yz ....elnézhette mint a lovakat!
cr van motorfuto nincs. de ott van fenn akép az adatlapon
aha értem,kezd összeállni a kép,még nincs kész a motorfuto.....vagy nicns is cr?