Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ja
vegyél 650 körül 2t-t
azért mér kapsz
2003 körülit
a maradékból meg szépitgest..esetleg ujjitgasd...ez a elgjobb megoldás..szerintem
hát vagy drz.... most láttam 780ért rendszámosat...de mivel neked nem kell rendszámos....vagy vegyél vort vor1 vor2
Sajna nincs pénzem új mocira ,750ezer a keret. Akkor vegyek inlább 2t-ét?
nem mondod
Na látod, de nem rajta van pedig az minimum dobna rajta száhuszonnyolcvankérharmad lóerőt ha nem többet!
spy...
a yz450f scak 56-60 ló..nem 80
kicsit figyelmesebbnek kell lenned.
nézd meg a tesztnapos képeket hogy mien cim van a hátam, ott magyarul megatlálsz mindent.

eg ykicsit sgitek.

amúgy www.ktmhun.hu
de van hozzá csak endúrózni hátrányos ezért a helye a satupad alatt ...pályázni jó lenne de ott kevesebbet nyomulunk
Hy!Nem gyözök itt olvasgatni visszafelé na de mind1 ha már ló erők akkó mondom hogy enyém keréken 29le(gyári adat) Spy14 sisakra meg kamerát sztem olcsóbb csinálni mint venni!!
F5, Gyuri, F5
faszommá te gyökér,ma még hány cuccost fogunk 1x írni?
ja tényleg sorry az valami 80-90 loerös az már döfi gép
neki 450 van asszem
2005 ös és 450 es e volt..
az egy más dimenzió
mx77 öt kérdezd neki van ilyen mocija csak nem 2000-es aszem
De nincs is rajta tuning auspuff....
ne vegyél régi 4t-t
főleg ne 426 ost...én cska rosszakat halottma róla...sztem ujat vegyél ha teheted
mostmár előfordulhat könnyen a részemről mert kész a lovam igaz ahhoz képest hogy az enyém 250-es csak 58 lóerős
nemmmtudom lehet hogy izé tesztnap lesz
Sziasztok! Tud nekem valaki tanácsot adni mocivásárlással kapcsolatban? Találtam a motor.hun egy 2000-es yamaha yz 426-f-et . ha van valamelyikőtöknek ilyen mocija,vagy tudtok róla valamit megköszönném ha leírná róla a véleményét. pl: milyen gyakran kell ezeket szervizelni?Mennyire megbízható? olalycsere? mennyi olyaly megy bele? Mennyi hozzá az alkatrész (dugó ,gyűrű,szelep)? Előre is köszi
látjátok ez alátámasztja wukk 100 lovas drz-meséjét is
arra válaszolj,hogy mikor lesz tali solymáron
egyszerű: 48
a segítségeteket szeretném kérni....hány lovas egy huszonöcsi cr 95 -ből??
kell a legyünk erősek,cseréljünk első gumit este 9kor,jóaz