hja ez a baj nekem is
hétvégente az biztos hétköznap meg néha megyek motorozni néha nem
az baj itt egy velem egy idös crossos-enduros sincs,csak egy srác a szomszédom és egyben haverom de öt meg csak hétvégén engedik ki
a nagyokkal meg hogy mennyek,egyet se ismerek
zoozee
mikó gyüsz megint a zsembery felé? szójá ám időbe.
aki esetleg nem látta a tegnapi fokuszt, az a rtl oldalán megnézheti, baszott jó
az a barom bement a vak lányal a kroszpályára egy supermotoval.
találtam bontott cr blokkot, felhívom hátha hajlandó eladni belőle azt az öntvényt ami nekem kell. Ha nem akko szopás, KERESGÉLHETEM bontókban vagy megveszen 100x os áron a honda hungary nál.
nem tud vki egy fasza bontóst aki foglakozik crossmotorokkal mert a lakihegyin nincsenek se cross se enduro alkatrészek
tuti hogy a végét járta mert ki is akartuk cserélni!! csakkero még nem adta oda az új did láncot hozzá. de most megjártuk mert egy meghajtótengely is kell. egyébként 80 kg körül vagyok meg 190 cm magas
Hai! Theograf neked nem jött meg már régóta a fesz szabályzó a MTm-től ugye? Nekem ma megjött meg egy csomó más is amit rendeltem..Már van világításooooommm Jöhet az éjszaka is..
hétvégente az biztos hétköznap meg néha megyek motorozni néha nem
az baj itt egy velem egy idös crossos-enduros sincs,csak egy srác a szomszédom és egyben haverom de öt meg csak hétvégén engedik ki
a nagyokkal meg hogy mennyek,egyet se ismerek
de hétvégén mindent bepotolok,a bányában fincsi lesz
mikó gyüsz megint a zsembery felé? szójá ám időbe.
aki esetleg nem látta a tegnapi fokuszt, az a rtl oldalán megnézheti, baszott jó
az a barom bement a vak lányal a kroszpályára egy supermotoval.
na spy megy már az ugrándozás??
theograf! gratulálok a kislányodhoz...sok boldogságot !! van már gyereked ?
amúgy ma megint estig a pilisbe nyomattuk katasztrófa helyeken ...nagyon jó volt
nem tud vki egy fasza bontóst aki foglakozik crossmotorokkal mert a lakihegyin nincsenek se cross se enduro alkatrészek
amugy teis megakarsz válni töle?shabika
ha lesz akkor itt az emailom:
gabor767@freemail.hu
már vagy fél éve várok rá