Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ki van itt
sajna nincs
kérj egy másikat
minyá keresek neked egyet
99-es 125cm
Kawasaki betegség ne törögy vele kivan kopva az enyém is kivolt
úgy mértük olyan 120körül de nincs hivatalos adat!
évjárat?
mtx ednek mi a vége?
nemhallod?
Hercegnő!
még1 szer grat !
neve? gratula!
Hercegnő.
aloha!
grat a gyerekhez!fiu?lány?
nemtudom, végülis rx után cross-t szeretnék
esetleg vegyél fel msnre ott beszélhetünk
hy!mizu??
nekem is lenne egy kérdésem:az miért van,hogy a berugot ha lassan nyomom le vagy kézzel akkor normálisan kattog és akadozva tudom lenyomni ha erösen rárugok akkor meg lecsapodik semmi kattanás nélküL????
1-2 x szokott elöferdülni
Valakinek YZ-hez szervizkönyv?
Kösz-kösz.

Nem tudom, kicsit baszakszik az oldal. Rányomok az új hozzászólásra, és megint be kell jelentkeznem, azután meg fölhozza a text ablakot, de a DT-be teszi. Kész.
Ejjj, motormann végre kűűűdte a fesszabályzót is, szal már nekem is van világításom újra.
szép napot! ismét harap a kecske! MIZU FELÉTEK?
Ha a szültünk azt jelenti hogy gyereked született, akkor természetesen GRATULA!
Theo, ezt a DT-be minek írtad le?
Amugy a 48lovas CR-t Ádi vette Kerotól. Ha mindent jól értek....
Ja, petiair!
Nekem vannak olyan csavarjaim, polisport. Biztosítónak elfelejtettem leadni a kézvédővel
Húúú, volt itt minden....
80 Le-s CR, meg 500-as is ami 4T
Már már wu2wuduvukk szindróma volt. Már csak a tankot kell lecsekkolni, hogy fogja- a mágnes, mert ha igen, akkor lehet hogy nem is 80, hanem 100 LE-s.

Ja, evenx, annak a CR-nek tényleg széjjel volt hajtogatva a felnije, már biztos tudna mesélni 1-2 dolgot, de akkor asszem fireball vette meg. Vagy most ő az ádibá? Vagy ádibá vette fájertől? Vagy mivan?

Ejj kishapsi, faják a képek, de kár hogy lemaradtam(szültünk). Farmergatyába meg minden nagyon kemények lehettek a srácok. 960-et meg minek viszik be a homokba...

Elissa!
Az enyém gagyi vastankos, szal S-es DRZ. Nálam vegyesben 5-6 között eszik, de inkább 5,5 alatt.
Nem lassan járok vele. Az enyémnek 170km/h a vége, figyelembe véve a hosszú áttételt, és a 62kg-s versenysúlyt.
Szerintem egy két adatot elirtak......
Honda CRM 125:
Ok, köszi!
Isten ments a hengert nem akarom levenni, elöször is a powert akarom ellenörizni hogy mi van vele, a tegnapi furcsaságok miatt....Olyan mintha nem nyitna, vagy csak késve, nehezen....
Majd kiderül
Kösz még1szer