Vagy ami még a kedvencem, amikor Weisz Márk itt a teremkrosszon Nyíregyen beállt tavaly a nagyok közé a 80as hokival....Mondanom sem kell, hány 125-250es-450es gépet megalázott, nem nyert (ezért grillmáyeren, meg borkán nem fogott ki),de a szememben igen nagyot nőtt.....
Az meg, mi kit vág oda vele, csak tudás kérdése......
Itt is volt nyíregyen a simai úti pályán, hogy a helyi sztárok már alig győztek betelni magukkal, a crf450ekkel ,meg 250es 2Tkel, aztán miskolcról lejött egy csapat, kis 125ös pöcsköszörükkel, és valami hihetetlen módon lealázta őket....Ez volt az égés felsőfoka....
hy
egyik auto-motor szerelö ismerösömnek volt ttr250 és töle csak jokat hallotam róla,megbízható stb...
léghütéses volt
aztmodnta,hogy a drz-ket oda vágta vele
Remélem nem feltétlen kell honda crm-re való bowden a powerhez, hanem jó valami más is...
Honda Cr 125
2006. november 18. szombat - 2006. november 19. vasárnap
Bujtosi Sportcsarnok, Nyíregyháza
Belépő olyan 1000-1200ft körül....
Diákoknak kb.800ft....
én tuti ott leszek faxa szokott lenni
te jösz majd???
arra gondoltam,hogy a motorn nem fog mulni!!
teremcross mikor lesz legközelebb nyiregyen???mostanában kéne lenni nem???
Itt is volt nyíregyen a simai úti pályán, hogy a helyi sztárok már alig győztek betelni magukkal, a crf450ekkel ,meg 250es 2Tkel, aztán miskolcról lejött egy csapat, kis 125ös pöcsköszörükkel, és valami hihetetlen módon lealázta őket....Ez volt az égés felsőfoka....
egyik auto-motor szerelö ismerösömnek volt ttr250 és töle csak jokat hallotam róla,megbízható stb...
léghütéses volt
aztmodnta,hogy a drz-ket oda vágta vele
Nem tud valaki power mozgató bowdent, honda crm-hez, mind2ő kéne, az egyik elszakadt, a másikat 2szál fogja....
tud valaki vmi bővebbet?
Mert ha a ti oldalatokra, akkor megoldott a dolog