Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aszthiszem az levegös a hátsó telonál a tartály nem?Mert azokat lehet tölteni de 9bár legalább kell hozzá aval feltudod nyomatni
wáááá, mi a faszért pont most van 3napos hétvége....
Remélem nem feltétlen kell honda crm-re való bowden a powerhez, hanem jó valami más is...
köszi , utánuk nézek
üdv. valaki tudja hogy az mtx-en van egy tartály,asszem az a hátsó telóhoz! azt újra lehet tölteni vagy csere?
akkor továbbra is fennáll a kérdés hogy: mennyi olajat töltsek az 1. villába???
Honda Cr 125
nem tled kérdeztem
Gold Fren, AP racing. mind2 nagyon jó
JA VAN a tetején van 2 csavar. azok mi célra szolgálnak. az egyikkel gondolom a csillapítást lehet éllítani mert van felette egy s H nyíl
Honda CR 125
Nemzetközi Teremcross Nyíregyháza!!!
2006. november 18. szombat - 2006. november 19. vasárnap
Bujtosi Sportcsarnok, Nyíregyháza
Belépő olyan 1000-1200ft körül....
Diákoknak kb.800ft....
Helló miondenki. fékbetétet szeretnék venni,csak nem tudom melyik márka éri meg. Segítség ?
milyen mocid van
senki nem tudja??????
megnéztem az esemény naptárban november 18-19
én tuti ott leszek faxa szokott lenni
te jösz majd???
mennyi olajat töltsek az 1. villába. megnéztem nem kotyog!!
evenx ércs jol!!!
arra gondoltam,hogy a motorn nem fog mulni!!
teremcross mikor lesz legközelebb nyiregyen???mostanában kéne lenni nem???
Vagy ami még a kedvencem, amikor Weisz Márk itt a teremkrosszon Nyíregyen beállt tavaly a nagyok közé a 80as hokival....Mondanom sem kell, hány 125-250es-450es gépet megalázott, nem nyert (ezért grillmáyeren, meg borkán nem fogott ki),de a szememben igen nagyot nőtt.....
Az meg, mi kit vág oda vele, csak tudás kérdése......
Itt is volt nyíregyen a simai úti pályán, hogy a helyi sztárok már alig győztek betelni magukkal, a crf450ekkel ,meg 250es 2Tkel, aztán miskolcról lejött egy csapat, kis 125ös pöcsköszörükkel, és valami hihetetlen módon lealázta őket....Ez volt az égés felsőfoka....
hát igen, léghűtésés megbízható konstrukció.Álltólag 30lovacskás.....
muhaha
hy
egyik auto-motor szerelö ismerösömnek volt ttr250 és töle csak jokat hallotam róla,megbízható stb...
léghütéses volt
aztmodnta,hogy a drz-ket oda vágta vele
Hali!
Nem tud valaki power mozgató bowdent, honda crm-hez, mind2ő kéne, az egyik elszakadt, a másikat 2szál fogja....
TTR250????
tud valaki vmi bővebbet?
akkor nem értem. fullra meghúztam a csavart.
És melyik oldalra tették ki a földet?
Mert ha a ti oldalatokra, akkor megoldott a dolog