lehet h ma volt az uccsó köröm...ha csak vki nem ad gyapotot...mert kiégett(eldobtam) és nekem nincs több és nélküle nem megyek. de most nincs pénzem venni 3ezeré
habár itt a vadi új arrow dob lehet ráoperálom
senki nem rohogott a videomon pedig azt hittem vicces lessz. Cel mentese mas neven ugy probaljatok lementeni... itt a link megegyszer, igy esik el egy amator server.budai-rfg.sulinet.hu/~d...
Szia nos Suzuki es Honda marad a tobbi elvetetem e ketto kozul az egyik Suzukin a 2007en mar ultem nagyon jooo kovi heten jon a Honda teszteles ,es utana valami garazst kellene talalni es johet a vetel.
behalok mostmár piros és fekete lachettiük is van monnyuk nyomozók használják, de attól még megállítanak, ja a multkori esethez hozzáfűtnivalóm van.Az osztálytársam faterja volt mint kiderült(aki megállított)
szia
laci vok. megkérdeztem a srácot.
92-96-os évjáratig való a cucc. a hajtókar szett 16.000 gyári honda dobozban.
a henger meg J.M.R gyári tuning henger, ez is honda dobozban, ez 30.000 lenne, de lehet hogy egy kicsit enged belőle, bár igy is nagyon jo ár, érte(kérdezd meg zooze-t az árakról)
dugó nincs hozzá, de a a normál hengerhez való dugó jó bele, azt meg a pinkbe kapsz.
ha esetleg érdekel a cucc, akkor dobj egy emilt, az emilemre, és megadom a srác elérhetőségét.
Csak nehogy szétszalagyon a ménes mi .evenx te meg hagyd már ezeket a lóvakat mert megint ez lesz a téma máma és semi értelmes dolgot nem fogunk tudni megbeszélni
elkészült a motorálvány egy 1000-es volt,annyit megért nem??
jo ez nem emelös,hanem én vágom föl rá a mocit,de jo az nincs 10ropim egy bakkra
habár itt a vadi új arrow dob lehet ráoperálom
Make Model
KTM 200 EXC
Year
2000
Engine
Single cylinder 2-stroke.
Capacity
193
Bore x Stroke
Compression Ratio
Induction
Ignition / Starting
Max Power
Max Torque
Transmission / Drive
6 Speed / chain
Front Suspension
43mm USD forks and shock. 295mm wheel travel
Rear Suspension
Fully adjustable White Power 300mm wheel travel
Front Brakes
Rear Brakes
Front Tyre
Rear Tyre
101 kg
Dry-Weight / Wet-weight
11 litres
Fuel Capacity
Manual glacoinc.brinkster.net/christe...
server.budai-rfg.sulinet.hu/~d...
látom volt kavarodás ádi miatt rendesen
hu mit találtam ktm
laci vok. megkérdeztem a srácot.
92-96-os évjáratig való a cucc. a hajtókar szett 16.000 gyári honda dobozban.
a henger meg J.M.R gyári tuning henger, ez is honda dobozban, ez 30.000 lenne, de lehet hogy egy kicsit enged belőle, bár igy is nagyon jo ár, érte(kérdezd meg zooze-t az árakról)
dugó nincs hozzá, de a a normál hengerhez való dugó jó bele, azt meg a pinkbe kapsz.
ha esetleg érdekel a cucc, akkor dobj egy emilt, az emilemre, és megadom a srác elérhetőségét.
mentem is
szép napot!
erős nyakat