nemfeltétlenül kell kondozni
csak sokat kell menni pályán és egyre többet fox birni...
kb 3 hete elkezdtünk járni solymárra...elöször kb 5 kört tudtam menni...azóta voltunk ot töbszor is..meg fóton is vltunk
most meg 10-15 kört megyek eccerre
naná
nem kelett annyir forgatni h kihozzam belőle a erőt nyomatékosabb volt de hát ha megfizetik akkor hagyvigyék majd lesz másik...
de sulyra nehezebb is volt 20 kg val tuti meg a rugdosás is ég és föld de amugy kondizni kéne h pályán megálljam a helyemet mert a 4. köt után már uhh... döc döc csak a kondizás marhaság sztem de leht h el kell kezdenem még ha csak hobbi szinten motorozok is
megvan a 2. mocim Honda Cr 125.. HGS rezó Remus vég :D 48 LÓ
milyet bebaszott a csajnak
bütyköket
majd jól leugrasztjuk a bücsköket ot a sziklásnál
video.google.com/videoplay?doc...
Majd beavatjuk a szikláson..)))
az ár titok
Mikrori, mennyiért veszed az RMZ-t?
már azon agyal anyám hogy kinek a nevére irassuk át
csak sokat kell menni pályán és egyre többet fox birni...
kb 3 hete elkezdtünk járni solymárra...elöször kb 5 kört tudtam menni...azóta voltunk ot töbszor is..meg fóton is vltunk
most meg 10-15 kört megyek eccerre
nem kelett annyir forgatni h kihozzam belőle a erőt nyomatékosabb volt de hát ha megfizetik akkor hagyvigyék majd lesz másik...
de sulyra nehezebb is volt 20 kg val tuti meg a rugdosás is ég és föld de amugy kondizni kéne h pályán megálljam a helyemet mert a 4. köt után már uhh... döc döc csak a kondizás marhaság sztem de leht h el kell kezdenem még ha csak hobbi szinten motorozok is