Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

305 ezer
hát állitolag rendelésre tuttak volna hozni
de... nemtom...
www.motormann.hu és a www.parilla.hu -n kivül mondjatok nekem oldalt ahol matrica szettek vannak....Előre is kösz!
A te350hez alkatrészt hol lehet egyáltalán kapni?dugó ,szelepek ilyesmik...
Mennyiért adtad el különben gerle?
jó hogy eladtad...szerintem cska a szopás lett volna vele
a sm es képeket meg sulibol nyomtam fel
jájá!
de leljebb nehiszem h megy amit meg megy az naon minimális ha meg megmarad megmarad legalább van ismét egy jo mocim... állitolag szarakszik a volt TE 350 esemnek a gyujtása talán jobb is h megváltam tőle?
Mint a székelyes viccben...
van, de nagyon ritkán vagyok fent. de ha írsz egy mail címet arra elküdöm!
siki from..őőő...őő.....kabbe
Faisst from degec....
csak benzin nincs hozzá
de legalább van egy jó motorjuk
Énis észrevetem a putrit csak nem mertem mondani nehogy valakit megbántsak.Hát ja ezért nemjók ezek a hitelek.Álitom hogy laknak 10 ebben a házba asztán nincs 50 négyzetméter .Csakhogy erröl nem a gyerek tehet hogy az apa egy fasz.De mégis ő huzza a rövidebet.
ebben igazad
Gerle láttam a hirdetésed! 380aért adod...huhh az messze van az én 200amtól .Lesz az még lejjebb is.....
A sufnis MZ nem az enyém ,csak röhögni tettem be, milyen okos elméjű és fabrikálókész társadalomban élünk!
Az RMZ-s képnek meg háttere a lényeg.Full putri, de a zsír verda áll a ház előtt.Szomorú.......Éhezik a kölyök, de apu motorozik
Szevasztok .Holl van kishapsi nem tudjátok.Mert kéne vele beszélni az alkatrész felöl.
Zsolti nincs msn-ed?Ha van,add meg a cimed és felveszlek.Kössz
Szia Ici!
De szoktam menni arra, a H. Tamással szoktam motorozni. voltam a pályán is de nem vok egy nagy spíler sajna .
lehurcolt ribanmcés másik nő miatt dobtam egy hónapja
a baratnomet es a motoromat miert tetted ki nyilvanos oldalra?
felvettelek
Petz Bálint... vegyé fel