bazz..akkkkkkora gecinagyot estem solymáron hogy valami hihetetlen
kurváa túlszálltam a nagyasztalost kimentem a pálya szélére mert nemtudtam irányitani...1 mtéeres huplik voltak ott...az egyik hupli tetején volt két autógumi...elsőkerékkel belementem és előreszaltóztam a motorról bele a másik dombba..a motor meg melettem szaltózott be a pálya közepére...érdekes volt...msot emg mindenem fáj
na most jöttem meg Mentünk ma 1 röpke karikát-solymár-budakalász-üröm egész jó volt jövő 7en is megyünk majd a solymári pályára,Zoozee remélem jössz majd te is Mellesleg folyik az első és a hátsó telóm is,és lett 1-2 furcsa hang,meg olyan nehezen akart már beindulni az elején.hát nem tom,a motor hangja is megváltozott ércesebb lett...remélem nincs semmi gáz
kurváa túlszálltam a nagyasztalost kimentem a pálya szélére mert nemtudtam irányitani...1 mtéeres huplik voltak ott...az egyik hupli tetején volt két autógumi...elsőkerékkel belementem és előreszaltóztam a motorról bele a másik dombba..a motor meg melettem szaltózott be a pálya közepére...érdekes volt...msot emg mindenem fáj