Jólestéket! Nekem most van olyan szerencsém, és van mindkettőőőő be be beeee
És tényleg az endúróval több helyre el lehet jutni lááábon! Én hétvégén az egész környéket bejártam a dr-el A kx-em meg kigurulok a pályáig (4km) ott megyek max 25 percet, majd haza 4km---ez 6 l . De igazán kellene utánfutó vagy dobozos ótó (rajta vagyok az ügyön). a krosszhoz, mert ugyebár üzemórás a gépezet.
Öszzegezve egyébként nézelődni enduró, sportolni, nagyokat ugratni (én még nem merek ), és esni meg a cross a jobb
Sziasztok!
Csókolom Orsinéni
Én is csatlakozom Saanya kollegához endúró jobb választás!
A pálya túl monoton.(nekem)
Be az erdőbe,mezőre,hegyen,völgyön,keresztül
Persze kinek ez kinek az jön be
és utána 2-3 nap, mire hazatalátok
viccet félretéve, lövésem sincs, h milyen motort szeretnék olyan lényeges szempontjaim vannak, hogy leérjen róla a lábam viszonylag könnyű legyen, hogyha eldőlünk, akkor fel tudjam állítani. négyüteműt szeretnék, az szimpatikusabb
de mindezeknél fontosabb, hogy a lelkesedésem megmaradjon még egy ideig, mert addig nem akarok beruházni. sok felesleges pénzem nekem sincs ilyesmire a saját motoromra meg aligha találok vevőt, úgyhogy annak az ára sem elkölthető
még nem tudom,mi lesz
ha nyár végéig megmarad a lelkedesedésem, akkor elgondolkodom majd, hogy mit is vegyek. addig meg inkább megtanulom kezelni a motort és elkérem a barátoktól rövidebb időkre ahogy sokminden más is, ez is pénzkérdés de azért nem aggódom
az endúró miért "jobb" választás szerinted, mint a krossz?
ezzel én is tisztában vagyok de sajnos a sajátom ca. 100 km-re volt tőlem, és azzal nem is lehet krosszozni az meg most jobban esik mármint a gyakorlás
de ha nagy leszek, lesz nekem is saját és megyek majd sokat
te voltál motorozni?
Sziasztok!
megkapáltam, elültettem, meglocsoltam mindent amit nem kellett, még azt is remélem kibírja nélkülem a kert jövő hétvégéig
rajtam kívül mindenki motorozott remélem
Tsááááá Nem voltunk ott,a Jászberényin leragadtunk.Az meg kemény,de a púderes por miatt, csúszik mint a sár.Holnap, megint oda megyünk.Hátha egy körtöt se bírok mennyi .
És tényleg az endúróval több helyre el lehet jutni lááábon! Én hétvégén az egész környéket bejártam a dr-el A kx-em meg kigurulok a pályáig (4km) ott megyek max 25 percet, majd haza 4km---ez 6 l . De igazán kellene utánfutó vagy dobozos ótó (rajta vagyok az ügyön). a krosszhoz, mert ugyebár üzemórás a gépezet.
Öszzegezve egyébként nézelődni enduró, sportolni, nagyokat ugratni (én még nem merek ), és esni meg a cross a jobb