Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jólestéket! Nekem most van olyan szerencsém, és van mindkettőőőő be be beeee
És tényleg az endúróval több helyre el lehet jutni lááábon! Én hétvégén az egész környéket bejártam a dr-el A kx-em meg kigurulok a pályáig (4km) ott megyek max 25 percet, majd haza 4km---ez 6 l . De igazán kellene utánfutó vagy dobozos ótó (rajta vagyok az ügyön). a krosszhoz, mert ugyebár üzemórás a gépezet.
Öszzegezve egyébként nézelődni enduró, sportolni, nagyokat ugratni (én még nem merek ), és esni meg a cross a jobb
Stétet
na ugye !
Sziasztok!
Csókolom Orsinéni
Én is csatlakozom Saanya kollegához endúró jobb választás!
A pálya túl monoton.(nekem)
Be az erdőbe,mezőre,hegyen,völgyön,keresztül
Persze kinek ez kinek az jön be
tutira van ilyen moci ! a magasságod nem tom nem az erőnlét fejleszthető a lelkesedésed szerintem fentertják itt a keménymagos kollegák.......
és utána 2-3 nap, mire hazatalátok
viccet félretéve, lövésem sincs, h milyen motort szeretnék olyan lényeges szempontjaim vannak, hogy leérjen róla a lábam viszonylag könnyű legyen, hogyha eldőlünk, akkor fel tudjam állítani. négyüteműt szeretnék, az szimpatikusabb
de mindezeknél fontosabb, hogy a lelkesedésem megmaradjon még egy ideig, mert addig nem akarok beruházni. sok felesleges pénzem nekem sincs ilyesmire a saját motoromra meg aligha találok vevőt, úgyhogy annak az ára sem elkölthető
Crossozni pályán lehet . Viszont endúróznyi "bárhol" nekem a változatosság miatt jön be, reggel elindulunk és 2-3 órát megyünk az orrunk után......
Sziasztok!
Nem érdekel valakit egy axo csizma?
44-es méret, kb 5x volt használva, 25ezerért...
még nem tudom,mi lesz
ha nyár végéig megmarad a lelkedesedésem, akkor elgondolkodom majd, hogy mit is vegyek. addig meg inkább megtanulom kezelni a motort és elkérem a barátoktól rövidebb időkre ahogy sokminden más is, ez is pénzkérdés de azért nem aggódom
az endúró miért "jobb" választás szerinted, mint a krossz?
nem vennél inkább endúrót (mármintmajdnagykorodba)
Iiiiiiiiigen jo volt jo poros :(((((((((((((((
ezzel én is tisztában vagyok de sajnos a sajátom ca. 100 km-re volt tőlem, és azzal nem is lehet krosszozni az meg most jobban esik mármint a gyakorlás
de ha nagy leszek, lesz nekem is saját és megyek majd sokat
te voltál motorozni?
Szia ! s kegyed mért nem ?
egy órácskányit még az orvos is felír
Sziasztok!
megkapáltam, elültettem, meglocsoltam mindent amit nem kellett, még azt is remélem kibírja nélkülem a kert jövő hétvégéig
rajtam kívül mindenki motorozott remélem
Kezed ?
Nem a szerelem hanem az esők miatt a kedvenc évszakom a tavasz
helló,volt az 10 is!
enyit az esőről :( 9 csepp megint porolós menet lesz :(
jó reggelt ! esni fog végre
Lóestétet mindenkibe
Kapált ma csókolom,én má jobbulok,vakoltam mint elmebeteg,szípen tatásan ?!
Szeva elveszett
Tsááááá Nem voltunk ott,a Jászberényin leragadtunk.Az meg kemény,de a púderes por miatt, csúszik mint a sár.Holnap, megint oda megyünk.Hátha egy körtöt se bírok mennyi .
gyertek gyálra
3-4 körül
jóestét mindenkibe. csika milyen volt kókán a pálya a multhéten?
Jóestét