Ínnye,nem veszel észre semmit rajta,majd,ha új hengered lesz akkó talán,de az se biztos.Különben meg ne lesegesd Menni kéne mán gurúni ,me má assetudom hunkell merrúgni a lovat,megülni meg,húúúú
Mindenki magából indul ki. Legfeljebb másba érkezik
Te, beszéltem ma Csehgával, elhányta valamerre a rezókihorpasztó dugókészletét...most mehetek 7végén horpadt rezonátorral
Szeva öccse
Tán beteg vagy? Vagy rákattantá a Kornyílra? Esetleg leesik neked valami,hogy reglámozod? Ínnye mibenyútá te bele,doboljá mán erre is egy maríkkal
Te, beszéltem ma Csehgával, elhányta valamerre a rezókihorpasztó dugókészletét...most mehetek 7végén horpadt rezonátorral
Tán beteg vagy? Vagy rákattantá a Kornyílra? Esetleg leesik neked valami,hogy reglámozod? Ínnye mibenyútá te bele,doboljá mán erre is egy maríkkal
Tudtok mondani nekem infót az ÚRI krosszpályáról? Kinek a nevén van,telefonszám,vagy egyéb információt?
Köszi
Az oldalam olyan színekben játszik, mint az etnikum öltönyei húsvétkor.
(gondolom most rendesen összecsináltad magad! )
És: BAKFITTY.
(micsoda extraperverz kéréseid vannak, imádom, hogy ilyen aberrált vagy! Na, mi legyen még? )
nekem is mutathatnál pár ujj figurát, szivesen tanulnák,
...kész szerencse, hogy összefutottunk előtte Gyálon, és mutattam neki 1-2 új figurát.