Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ínnye,nem veszel észre semmit rajta,majd,ha új hengered lesz akkó talán,de az se biztos.Különben meg ne lesegesd Menni kéne mán gurúni ,me má assetudom hunkell merrúgni a lovat,megülni meg,húúúú
Mindenki magából indul ki. Legfeljebb másba érkezik
Te, beszéltem ma Csehgával, elhányta valamerre a rezókihorpasztó dugókészletét...most mehetek 7végén horpadt rezonátorral
Titok van itt hátúrrú,Gyálon történt valami
Vagy egyszerűen csak tetszik ez a zene és a szövege?
Szeva öccse
Tán beteg vagy? Vagy rákattantá a Kornyílra? Esetleg leesik neked valami,hogy reglámozod? Ínnye mibenyútá te bele,doboljá mán erre is egy maríkkal
szep estet mindenkinek na grat es mi es jo?
Itt az én időm... emlékeztető
sziasztok
Tudtok mondani nekem infót az ÚRI krosszpályáról? Kinek a nevén van,telefonszám,vagy egyéb információt?
Köszi
Nagyon pofás a géped, megérdemelne egy ProCircuitot, e-bayről olyan 40ezer Ft+posta a vadi új.
Valaki nem tud új vagy használ, de jó állapotú eladó rezót Rm 125-re?
Víg kormányom földet túrja piff-paff-puff...
Az oldalam olyan színekben játszik, mint az etnikum öltönyei húsvétkor.
te kisz malasz
Ahh, kakiszex. Fuj.
ezek után nem is küldök neked szupertitkos sms-eket
(gondolom most rendesen összecsináltad magad! )
Vettem...toll...ühüm, megvan...(nem kapcsoltam be, mert akkor tintás lesz a dobhártyám).
És: BAKFITTY.

(micsoda extraperverz kéréseid vannak, imádom, hogy ilyen aberrált vagy! Na, mi legyen még? )
Inkább nem...egyrészt titkosak (leszerződtem Korival), másrészt meg még nem gyógyultam meg az előzőekből, de legalább már a homokot kiköpködtem.
bakkfitty,, jah hogy nem én, mindeggy a bakfitty marad,
Kori megtáltosodott, eddig is jo volt de most a legjobb,
neked meg toll a füledbe hiába irogatok neked, még asse mondod, bakfitty
hálistennek,

nekem is mutathatnál pár ujj figurát, szivesen tanulnák,

...kész szerencse, hogy összefutottunk előtte Gyálon, és mutattam neki 1-2 új figurát.
Jó reggelt! Régen jártam itt
azért ez nem semmi, hatalmas gratula korinak, kori a legjobb!
tögnap ......