Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát hogy terepre nem jó, azt tapasztaltam múltkor, a krosszgumihoz képest a homokban olyan volt, mintha pocsolyás sárban mennék.
106km tőlem.
Nyáregyháza, Nyársapát?

...Csolnokon még gondolkozom, most, hogy saját zsebből tankolok, nagyon tud fájni egy ilyen túra. 3 motorral 90-et megy a rönyó, és 9 litert eszik.
Ezért van nekem a dr-en 80-20-as gumi - Kenda K270-. (80%terep20%aszfalt) Nem jó se aszfaltra, se terepre, de mégis elmegy mindenhol, és tapad az aszfalton is .

A krosszt meg kicsit macerásabb mozgatni,Itt is vagyunk egy páran, akinek ott a cross, és nincs mivel hurcibálni a pályáig...
akkor nem is baj hogy nem mentem
valami jó pályára kéne menni legközelebb....őőőőő
csolnok?
kúúvajópálya
Hú, tegnap nem nagy gáz, hogy nem jöttél. Gyálról annyit, hogy ha múltkor életveszélyesen szar volt, akkor most vasárnap ehhez képest még romlott 1-2 fokozatot
Estem is egy kicsit, bár az a szokásos semmiség volt (rezóm horpadt meg némi bőrt ott hagytam az alkaromról emlékbe), de nem ez a lényeg: 3 kört mentem MAX. egyszerre, és összesen 12 körül
Az ugróknak egyre jobban jön ki a tetején a kemény "fekvőrendőr", előle meg lepereg a homok, olyat hajít, hogy bukik a motor orra, mint a Stukának rácsapáskor, a ramplikon hipp-hopp pattogsz, mint a szöcske, keresztbevág folyton, a homok lábszárközépig ér.

Ezek után bármelyik pálya jó lesz
dehogy
Enduro: mehetsz utcán, de oda a bütykös gumi nem jó, hadakozhatsz erdésszel+mezőőrrel+rendőrrel+természetvédőkkel. Mehetsz éppen az erdei utakon meg a szántás mellett, hegyen fel meg le. Ha szerencséd van, találsz olyan útszakaszt, ahol ugrathatsz is. Vagy felmész a krosszpályára az orrnehéz, lágy teleszkópos motorral. Műszaki vizsga, adó, traffipax.
Krossz: Zárt, biztonságos pályák, nem jönnek szembe és senki sem szólhat rád, homokba, sárba, vagy száraz porba teremtett gumik, egyszerű de mindent kibíró, könnyű motor. Utcán CSAK utánfutó/kisbusz/Astra kombi

(kicsit krosszpárti vagyok)
hali
csá
Borsi
Csak a pálya
majrécsík gyilkos
Sziasztok, jó reggelt.
Ma is motorral megyek dolgozni, és elhatároztam, hogy nem kímélem a szép új Michelineket, ledarálom ma róla a formaleválasztót
Hali Anyu, kénytelen vagyok itt kérdezni, mert nem jársz már haza. Pénteken kijössz a Ringre? 5,30-kor találkozunk az M0 Szigetszentmiklósi lehajtójánál az MC-Donalds-nál
helyes ! kutyi harapást szőrével.......
Ébresztő
Aki pedig most alszik az én leszek
estét

mi kókán voltunk. kemény pálya (minden tekintetben).
még sosem voltam ott. nem rossz, de kellene neki pár hétvége míg összebarátkoznánk

sajna volt mentő is. egy simsonos(!) srác míg pihentünk, az egyik asztalon átszáguldott _visszafelé_ és olyan szép frontflip-et mutatott be, hogy........

.....csukló, kulcscsont, meg medence vagy csípő....recccs.

na jóéjt...lépek is.
ehh, megyek aludni lassan...

...amúgy faszán behorpadt a rezóm ma az esésnél, itthon vettem észre.
köszi,ma volt egy hónapja a törésnek!Bírta ma a pályát,igaz lájtosan de nyomtam!
tévedsz,van
Na üdv. Gondolom senki sincs már itt.
Köszi kérdést,jobban vagyok Fotózzad vagy lődd le,mociját meg add el
hallo hogy vagy?kepzeld latam afgan motoros rendort kise erdekes szerelesben magyar AMD volt neki sisak felejto motoros ruha felejto stb holnap ha lato lle fotozom
Tsááá Esthajnal van erre
De jó nektek Engem meg szél ér azt beszarok.Ki is tolom a motort az uccára a sítítbőrűjeknek
szep estet vagy hajnalt ki hol van