Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva alibi enduros,

csak ne damilozzunk itt kora reggel,,
Alien most kapott egy másik motrot, honda cr 80, hat sebesség, komoly telok, még alattam is ugy megy mint állat,,
kezdetekre kap egy gázhatárolot a karbiba, hogy ne vágja hanyatt, aztán gooo-goo-go,
Gúd móning... Alibi enduros... Ez viszi a damilt...
nekem egyelőre maradnak a füves részek, sokat kell még tanulni és endurózni szerintem még egy jóóóó darabig nem merek majd, de mindent ki kell próbálni
csak legyen kocsim, le is megyek
Alien hogy halad a motorozással
gyere szivesen látlak,

komolyan mondom ez a vég kezdete, mikor már nem elég a szépen megépitett aszfaltcsik nyujtotta élvezet, hanem már lenézegetsz az aszfaltos utrol, be a susnyásba, na akkor leszel igazán adrenalin fűggő,

és megindulsz a lejtön,

fék nélkűl,
Jó reggelt!
Szia leányzó
Mikor lehet látni téged crossozni?Én tegnap felültem Kb:háromnegyed év után az Exc-re hát azt hittem elfelejtettem motorozni olyan volt mintha biciklire ültem volna
Aksit kell vennem
Hová mentek hétvégén?
www.auner.at

flohmarkt , minden honap első hétvégéje péntek-szombat.
na az nekem mááá mindegy de a többieknek elárulhatod, hogy az meg mikor van
érzem én is, hogy felelőtlenség volt felkéredzkedni tavaly Keme motorjára, meg elfogadni Sanya ajánlatát, hogy menjek a motorral egy kört de azért nem olyan rossz
apám félt, de neki meg ez a dolga
majd megyek hozzád is látogatóba úgyis ígérem már vagy két éve
én ugyan ilyen alpinestars mezeket szoktam venni auner börzén 10 eur-ért, csak ugy mondom,
látom megfertözött a terep, vigyázz ez a vég kezdete,
Szia Dzsekó!
vékonyabb és vastagabb mezek is vannak a Black Motors-nál (M3 kifelé, a Szerencs utcai kereszteződésnél, szervízúton) Fox, Astars, Shift, amire emlékszem, 6500 darabja . Néztem máshol is, a Progrip 8e volt, ennek az Aero-nak 50EUR az ára az internet szerint.
Főleg nagy méretek vannak (M konkrétan nem volt, meg egy db S-est találtam ), a srác nagyon szívélyes és korrekt. Kesztyűket lehet kapni ugyanennyiért.
Cím, telefon, miegymás ITT
szép jo reggelt fotel krosszosok, és alibi endurosok,
Kertes , Háromház, Egres felé Lehet motorozni ? Merre szoktál járni ?
yo reggelt mindenkinek! mi lesz a hetvegi programok?
halihó!
végre első szabad hétvégém (levelező oktatás miatt)
akár szombat akár vasárnap ferihegy vagy akármi?
helló mindenkinek!
gratula!
használd egészséggel!harapjon a homokba az a gumma
nem is tudom honnan az ötlet ,
Orvost kijártam Úgyhogy rettegtegj van Ma délutántól annyit javultam,hogy szinte semmi bajom Azé nem kijabálom el Hétvégi motrizáson agyalunk,mi legyen
Mire elolvastam a 3 oldalt, már én is lefáradtam. Milyenek a környékbeli pályák? Holnap lesz eső? Merre mentek hétvégén?

Csika te meg 1 2 3 MMMMÚÚÚÚKÖÖDJ!

Keme! Melyikhez kaptál gumit? Táncsak nem a cross-hoz? Nekem is van egy jobb állapotú, de amíg keréken gurulok Takonyba, nem cserélek..

Borso:
Nekem is kell venni mezet, mert a zendúrósba kicsit meleg van. Én csak tojásfőzőnek hívon a gatyámat

Holnap ismét benézek. Jóccakát
Nekem is, mert fél négykor keltem ma...Jóéjt!
jah az ajánlatot köszönöm idén még fogok élni vele
szép álmokat! nekem csöngetett az Álommanó
nekem sajnos holnap megszűnik az autós létem és így aztán mozgásképtelenné válok
de annyi eszem legalább van, hogy ami a krosszhoz kell felszerelés, azt mostmár itthon tartom , úgyhogy legalább anyumhoz nem kell kimenni érte. a mezt majd jövő héten felavatjuk együtt
Vasárnap délután kb. 4-től gyertek szenvedni Gyálra. Amíg mi Kakukkal harapjuk a homokot (esünk-kelünk) a pályán, addig tudsz mellette a kispályán gyakorolni.
hát már hogyan vernélek el? max. ha nem indítod be a motorodat sokat kell még nekem tanulni, hogy rendesen menjen de majd igyekszem
te mikor mész végre orvoshoz