Köszönöm az aggódásokat Komoly izületi gyulladásom mindenütt,emiatt vagyok lázas.A szatyor gyógyszer árának láttán rögtön meggyógyultam(még egy koporsó is olcsóbb). Mán sose lesz jobb,csak tompítgatni lehet aszongyák .Hát akkó tovább szenvedünk .A kúva annyát azé ilyen nincs
Van egy valóban elhanyagolt cross, DE mellette van egy elég jól kijárt endúrós rész, illetve kicsit arrébb a homokbányán túl is van egy szintén endúrósabb szakasz. megközelíthető a 2B fóti lehajtó-szervizúton koppig a szemétbánya felé.
nem kéne neked elmenni valami lódoktorhoz azért ez mégsem teljesen normális állapot tessék szépen ellátogatni a doktorbácsihoz és kivizsgáltatni magad
különben fenéken billentelek
Megdöglök ,má a láz ráment az ízületeimre,ha nemmúlik,kórház,me rámegy a szííívemre,azt gate aszongyák nemtujják mitől van ,de már úgy fáj mindenem mintha eltörtek volna csontjaim.Na pápás mindenki,alszok is tovább hátha nem kelek mán fel
Sajnos nincs infóm, gondolhatod, hogy mentem volna már rajta.. Mindig próbálkoztak, ott lakik aza suzukis krosszista menő "kissrác", nemtom mosthogyishíjják, de amikor én láttam, elhanyagolt volt rendesen.. De ismered ezeket a sztorikat, mindig változóban vannak...
előbb kerítek egy munkahelyet akkor a hitel sem lesz gond esetleg de a tárolás a nagyobb kérdőjel nálam is. őszintén szólva, nekem az se nagyon lenne megoldás, ha nálad lakna, mert annál még anyum is közelebb van. na nem mintha tudnám ettől még szállítani a motort
persze azért nagyon köszönöm a felajánlást
úgyis a szándék a fontos
Emiatt azért kár eladni a Kawát, tartsd meg, és úgy vegyél RöMZit, nem lehetetlen, valahogy én is kisajtoltam némi hitel és lemondás árán. Tárolni meg lehet bárhol, nálam pillanatnyilag erős zsúfoltság van, úgyhogy nem annyira kéne...mármint...ha nincs más megoldás...ha nagyon muszáj, szorítok helyet átmenetileg. Szállítani viszont nem nagyon fogom már tudni...
te aktívan részt veszel a betonozásban vagy csak a szellemi támogatást biztosítod
mi a helyzet a tartály-fronton? gyűjtöd az anyagot?
Érdeklődnék, hogy a Malaguti megvan még ?
http://sites.google.com/site/m...
különben fenéken billentelek
persze azért nagyon köszönöm a felajánlást
úgyis a szándék a fontos
Nem voltam nagy veszélyben, miután elmentetek, még megöleltem 1-2 wiskázt, és szépen elmentem aludni... Te voltál bestiával a hétvégén...