Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kriscsillag Motris koszos krosszoslyány leszel?Télleg elfogsz akkó verni?
ne tegyél fel ilyen kérdéseket
a végén még megtudjáááááááááááááááááááák
És ha már nincs rajtad, minek hívjalak?
hívhatsz benne Kiscsillagnak
Megnéztem, Alpina...pine...star...ööö...
Milyen új szaga lehet?úúúúúúú Alunnék benne én is Most jó beletunnék izzadni,menek is minnyá
jóvanna
kaptam magamtól mezt hálóingnek pont jóóóó lesz
Te meg nem Szíp új ruhád lett,má bemószeroltak itten
Hihetetlen!
Gondoltam,csak má a hülyeségeket leírtam akkorra Akkó koptassad egészséggel
Woah!
lehet, hogy kedvel téged
Új hátsó gumit
Gratulálok .PINÁT!Gyereket!Hiteltörlesztő befizetett csekket!Gyógyszert feledékenység ellen!Benzint!Olajat!Vagy kést hogy tökön szúrd magad?
Kééépzeld, sosenem találod ki mit kaptam Mónitól... Holnap leszünk 11 éve együtt
Itt, egy pofátlan
Hello arcok
sziasztok !
valaki volt már az erzberg rodeón !
csak így tovább!
hella mindenki
a második képen található "felszerelést" a bell és az answer direkt erre a versenyre készitette el e 2 cuccost...
a Borsó ilyet kapott ma magától
Feléberedtem Jó napot mindenkibe
Énis azt gyanítottam, hogy a mérlegnyelve inkább pozitívba "nyúlik", de biztos ami ziher.. Csupán 1 akadálya van annak, hogy elmenjek. $$$ Deahogy mondtam, ha sikerül eladnom valamit, akkor ott leszek... A csekkeket meg megint arrébb tolom max...
Igen, csak ...........
ez erősen pozitiv akart lenni,

akarom mondani megprobáltam ugy abszolválni hogy a rémisztő szohasználat ellenére is pozitivnak tünjön,

amugy gyere el szerintem én is elmegyek
látom elindultál a lejtön ,
ez a vég kezdete, amikor már nem elég a szép egyenesre megépitett aszfalt nyujtotta élvezet, hanem megfertőz a terepmotorozás ize, tökön babon át,teli gázzal

még a végén megélem hogy eljössz velűnk az általad is jol ismert inotai antennás hegyre, a baglyasba sziklát mászni,,