van is nekem ilyesmire időm örülök, ha a homokot ki birom varázsolni a körmeim alól meg holnap is ez lesz a program, hacsak nem ázom rommá jön valami őrült nagy vihar, még bármi lehet belőle
Öregség Először aszitték kullancs,de assem, vérem jó,pisi jó,ultrahang jó.Ember selejt,bowdenek rozsdásak Jobb má,de fürdőbe nem akarok járni,a melegvíztől megbolondulok úgy fáj Mindegy, motrizunk,azt legfeljebb pusztulunk
harmadik nekifutás
szóval a szomszédoktól van internet és leginkább nincs addig nem zavart, amig a kertet túrtam, de már pihenek és jó lenne valahogy kapcsolatba kerülni a külvilággal
tudom, hogy hülyeség , de mééégis néha olyan jóóóóóóóóóóó
Nem kell kőccségbe verni magad,bebasztok egy gödörbe azt mocikkal bekapartok,ennyi .Izületes lettem,mint egy reumás.Szaladgál bennem ide-oda,nagyon fájós téma.nemkívánom senkinek,inkább két törés egyszerre,az elmúlik idővel,ezt meg nemtudom.Má 3 tubos diclofenacot magamra kentem,fél szatyor gyógyszert bevettem.Kis levegő ér megbolondulok úgy fáj
azt nem neked kellene
jó motri hát,csak időm nincs vele menni!meg a kezem is szarakodik,remélem holnap este szakadni fog,mert vasárnap Gyál.vagy legalább vasárnap essen!esőbe nagyon jó a pálya
Hoklnap ne essen mert a bölcsibe gyerek nap lesz a kislányomnak
szóval a szomszédoktól van internet és leginkább nincs addig nem zavart, amig a kertet túrtam, de már pihenek és jó lenne valahogy kapcsolatba kerülni a külvilággal
tudom, hogy hülyeség , de mééégis néha olyan jóóóóóóóóóóó
jüól vagyok. ennyi
jó motri hát,csak időm nincs vele menni!meg a kezem is szarakodik,remélem holnap este szakadni fog,mert vasárnap Gyál.vagy legalább vasárnap essen!esőbe nagyon jó a pálya
Hoklnap ne essen mert a bölcsibe gyerek nap lesz a kislányomnak
itt vagyok hee!énj is kertészkedtem,paradicsom,paprika,stb