Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van is nekem ilyesmire időm örülök, ha a homokot ki birom varázsolni a körmeim alól meg holnap is ez lesz a program, hacsak nem ázom rommá jön valami őrült nagy vihar, még bármi lehet belőle
Amíg élünk húzzuk neki
Nőknél ez a baj ált. a méret ...ha .....az a baj, ha .... az a baj
vénség, azért vagy beteg mert nem motorozol eleget
TÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚDOM,itthon má rájöttem
A méret a lényeg reszeld vékonyra újjaidat
már meg ne haragudj , de egy ilyen videora milyen kommentárt irjak,,?
az izületi bajoknak egyáltalán nem tesz jót a meleg fürdő ne is próbálgasd. a nagymamám emiatt jár évek óta uszodába és nem fürdőbe
Öregség Először aszitték kullancs,de assem, vérem jó,pisi jó,ultrahang jó.Ember selejt,bowdenek rozsdásak Jobb má,de fürdőbe nem akarok járni,a melegvíztől megbolondulok úgy fáj Mindegy, motrizunk,azt legfeljebb pusztulunk
leginkább a méretük a baj netbook, ugyhogy túl sok a lehetőség a mellényúlásra meg igyekeztem, hátha addig nem múlik el a net, amig ezt megirom
A billentyűtyúkkel is bajajaj lehehehet ...vagy van valami be folyás oló tényező?
harmadik nekifutás
szóval a szomszédoktól van internet és leginkább nincs addig nem zavart, amig a kertet túrtam, de már pihenek és jó lenne valahogy kapcsolatba kerülni a külvilággal
tudom, hogy hülyeség , de mééégis néha olyan jóóóóóóóóóóó
Lájm kór, infulenca, öregség? ....
mire véálaszolok, mindig elmegy ez a kis rohadék
jüól vagyok. ennyi
Nem kell kőccségbe verni magad,bebasztok egy gödörbe azt mocikkal bekapartok,ennyi .Izületes lettem,mint egy reumás.Szaladgál bennem ide-oda,nagyon fájós téma.nemkívánom senkinek,inkább két törés egyszerre,az elmúlik idővel,ezt meg nemtudom.Má 3 tubos diclofenacot magamra kentem,fél szatyor gyógyszert bevettem.Kis levegő ér megbolondulok úgy fáj
Az már voltál .....mi a szar van, utálok temetésre járni, úgy hogy ne basszál ki velem
Úgy legyen
Szeva elveszett Most kenegettem be magam,olyan lettem mint egy öreg múmia
olom crossstárbaby......kikapartad a tavaly elásott laptopot a kertből?
azt nem neked kellene
jó motri hát,csak időm nincs vele menni!meg a kezem is szarakodik,remélem holnap este szakadni fog,mert vasárnap Gyál.vagy legalább vasárnap essen!esőbe nagyon jó a pálya
Hoklnap ne essen mert a bölcsibe gyerek nap lesz a kislányomnak
ja,,,,, STÍT
helló Mélytorok ...hallom hal dokkolsz
Tsáááá Kertészkedté?Jó neked Én meg szopok itthon egésznap Motri jó?
tcsácsséá
itt vagyok hee!énj is kertészkedtem,paradicsom,paprika,stb