Vasárnap dél körül érek haza, az Őrségbe megyünk Mónival szombat reggel...
22-én leszünk 11 éve együtt, 26-án két éves házasok. (Vasárnap meg 2 éves lett a CBF600S )
őszinte legyek fingom sincs.
haverom vette motort csak én hoztam el a ekadótól. a srác 2 éve nem használta, kompletten supermoto szettel enduro szettel stb.
adta hozzá a fejidomot hátsó lámpát egy rossz aksit kábelt kapcsolto stb. nem néztem meg nem is probáltam csak a műszaki miat feldobtam a fejidomot de msotmár kéne rá világítás, csak addig nem akaunk aksit se venni bele.
olyan laposvasdarab amin van egy furat amit felhegesztünk és rátesszük a lakatot,meg vas amibe bele van marva betét formája,tudod amit szintén hegesztünk zártörés ellen.
Vasárnap úgy megtekertem én is, hogy lerázódott a h. lánckerék összes csavarja, plusz az egyik hengerfejcsavar, ki is fújt, no meg a kuplungfedél csavarjai, olajat is eresztette.
22-én leszünk 11 éve együtt, 26-án két éves házasok. (Vasárnap meg 2 éves lett a CBF600S )
haverom vette motort csak én hoztam el a ekadótól. a srác 2 éve nem használta, kompletten supermoto szettel enduro szettel stb.
adta hozzá a fejidomot hátsó lámpát egy rossz aksit kábelt kapcsolto stb. nem néztem meg nem is probáltam csak a műszaki miat feldobtam a fejidomot de msotmár kéne rá világítás, csak addig nem akaunk aksit se venni bele.
gyere nyáregyre!
hétvégénk...
hány Ah-s akksi van bent?
és így h nincs generátor mennyi ideig működik?