Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gratulálunk a CBF-nek
Vasárnap dél körül érek haza, az Őrségbe megyünk Mónival szombat reggel...
22-én leszünk 11 éve együtt, 26-án két éves házasok. (Vasárnap meg 2 éves lett a CBF600S )
ma hazahoztam a drz-t is
őszinte legyek fingom sincs.
haverom vette motort csak én hoztam el a ekadótól. a srác 2 éve nem használta, kompletten supermoto szettel enduro szettel stb.
adta hozzá a fejidomot hátsó lámpát egy rossz aksit kábelt kapcsolto stb. nem néztem meg nem is probáltam csak a műszaki miat feldobtam a fejidomot de msotmár kéne rá világítás, csak addig nem akaunk aksit se venni bele.
Első a balett!
remélem nem az amit anyámtól 3napja elloptak
gyere nyáregyre!
Használni kell csavar rögzítőt
rácshoz asszem van itthon anyagom,szerintem vasárnap nyáregy elött reggel összedobjuk!
Gyógyulgass csak, ne erőltesd. Majd ráérsz szanaszétt rongálni a vasat, ha túlvagy a baletton
Szerzel vevőt a laptopomra, és már megis oldódott a
hétvégénk...
Erőnlétileg meg már úgy vagyok, hogy 3 motorozás alatt használok el annyi benyát, mint ezelőtt 1 motorozásnál
Na, az nem biztos, hogy menni fog, de körülnézek. Rács is kéne.
ha ilyesmi boltban jársz,csak akkor,de szólj ha vettél mert közbe én is keresek!
olyan laposvasdarab amin van egy furat amit felhegesztünk és rátesszük a lakatot,meg vas amibe bele van marva betét formája,tudod amit szintén hegesztünk zártörés ellen.
Vasárnap úgy megtekertem én is, hogy lerázódott a h. lánckerék összes csavarja, plusz az egyik hengerfejcsavar, ki is fújt, no meg a kuplungfedél csavarjai, olajat is eresztette.
Sikerült ma úgy meghajtani a cerkát, hogy leállás után másfél percig csak pipált a drága
Sziasztok
Holnap reggel veszek csapágyakat meg szegecset. Köll még valami?
csőőőő
Sziasztok!
Hello!
hány Ah-s akksi van bent?
és így h nincs generátor mennyi ideig működik?
Jó képek lettek
Jóestét
Háát én vagy 500 km es körzetben lakok