Ahogy mondtam, csak egy bukott autószerelő vagyok, ezekről nem is beszélté.. Nos ha a folyadék befelé fogy, akkor hengerfejes vagy... Bocs, de a beteg gyerekeket is bohócokkal szokták jobb kedvre hangolni.. Viszont, hogyha így veszik belőled a folyadék, akkor infúzió boosterre kéne csatlakozz, sztem.. Többet nem tudok most hozzátenni, vigyázz magadra, és jobbulást...
de hogy a fene vinné el
apám hangja nem volt őszintén boldog, mikor mondtam neki, hogy sikerült egy aprócskát ugratni bár az is lehet, hogy csak irigykedik, amiért ő ebből már kinőtt
Hehe. Tán csak nem szagot fogott kegyelme mint egy jó vadászkutya? Egyszer voltam rókázni Foxikkal, mit ne mondjak nem voltak gyengék. A fiatalabbik akkor volt először róka lyukban, úgy be volt gőzölve hogy kirángatta a rókát és még vagy fél óráig cibálta odakint úgy hogy el sem lehetett venni tőle.
nem is csodálom már én is azon töröm a fejemet, hogy mikor és hogyan fogok tudni megint krossz motorhoz jutni és asszem ma megyek, veszek egy mezt is magamnak
kezd elhatalmasodni az őrület rajtam
A virágok a feleségem gondozásában ilyen szépek Én cak fényképelek.
Doki bá felírt mégy 10 órát. A balett az érezhetően használ, de a fizikoterápiából semmit nem érzek . Kicsit nekikezdtem gurigázni meg a kertben szöszmötölni és a gyógytornász egyből kiszúrta, pedig nem a szomszédunkban lakik. Már nehezen bírom a motor nélküliséget.
én szoktam kertbe járni és kertészkedni nagyon szépek a virágaid holnap én is kimegyek a családi telekre és lesz mit fotózni most is
a repkedés meg nagyon szupi persze csak kicsit repültem, de az is nagyon kircsi volt egyelőre a motor kezelésének tanulásával vagyok elfoglalva. teljesen másként fut, mint a sajátom, az utcai motor és hozzá kell még szoknom
te hogy állsz a balettel tutut kaptál már, vagy elbocsátottak?
Csókolom Dr.Úr. Nincs ínyfluenzám,semmi takony,semmi fertőzés,vérvétel,ultrahang negatív,maszekon,gyorsba pízé.Szúval a víz fogy belőlem mint a benzin a motorbú,fogytam a semmibű is 4 kilót,alunni kb 3 órákat birok,erő nem van,fáj mindenem,de el elmúlik tízpercekre és folyamatosan vándorol.A sok és gyors folyadékveszteség miatti a szédelgés,szóval jó szar,a nyakam most is úgy görcsöl,majd be szarok.
Ábend.. Azért ennyire még ne temesd magad, ha van is izületi bajod, az nem függ össze a fejfájással-gyengeséggel, legalábbis ez nem marad így, mégha egyáltalán ilyened is van.. Sztem elkaptál egy alapos influenzát, "könnyelmű voltál-vagy", ha annyira szarul vagy, szedd az antibiotikumokat, mert gondolom kaptál, a többit nem ismételem meg mégeccer, és rendbejössz.. Ha nem, összetépheted a Dr. diplomámat.. ööö mmint mivel olyan nincs, a személyimet... Azis Dr.-el kezdődik...
Helloo fóti helyismerők... Köszi az infót, infóáradatot..
Mindenesetre, ha még endurozni is lehet komoly közelharc nélkül a helyíekkel, akkor nekikezdek nyújtogatni, hogy jól lerántsam magam, hogy utazgatok az országban összevissza, mikozben itt van a szomszédomban placc, ahol lehet vágatni... Nah, majd megvizualizálom.. Thx..
Má így biztos,hogy nem,me menni is alig tudok ,azt is mint aki be van rúgva.Szédülök mint állat,minden csontom fáj,az is hol itt hol ott,váltakozva. Má, annak is örülök,hogy gép elé bírtam mászni,nem még mocira.Semmi porcikám nem kívánja most a motrizást
Sztem már ezzel a jogi pályával elkéstem egy kicsit, de néha azért még összeáll valami...
apám hangja nem volt őszintén boldog, mikor mondtam neki, hogy sikerült egy aprócskát ugratni bár az is lehet, hogy csak irigykedik, amiért ő ebből már kinőtt
Kellene nekem egy kis infó!
Ha valaki tud segíteni keressen fel.
Ptibiba@freemail.hu
kezd elhatalmasodni az őrület rajtam
Doki bá felírt mégy 10 órát. A balett az érezhetően használ, de a fizikoterápiából semmit nem érzek . Kicsit nekikezdtem gurigázni meg a kertben szöszmötölni és a gyógytornász egyből kiszúrta, pedig nem a szomszédunkban lakik. Már nehezen bírom a motor nélküliséget.
a repkedés meg nagyon szupi persze csak kicsit repültem, de az is nagyon kircsi volt egyelőre a motor kezelésének tanulásával vagyok elfoglalva. teljesen másként fut, mint a sajátom, az utcai motor és hozzá kell még szoknom
te hogy állsz a balettel tutut kaptál már, vagy elbocsátottak?
ergo mint egy ügyvéd ugy abszolváltad,
Köszi a képeket.
No milyen volt a repkedés, mert látom valami elkezdődött.
Még 1 pár kép ahogy nyílik a virág.
tettem fel neked (is) kedden pár képet, de asszem lemaradtál róluk úgyhogy megismétlem
Mindenesetre, ha még endurozni is lehet komoly közelharc nélkül a helyíekkel, akkor nekikezdek nyújtogatni, hogy jól lerántsam magam, hogy utazgatok az országban összevissza, mikozben itt van a szomszédomban placc, ahol lehet vágatni... Nah, majd megvizualizálom.. Thx..