Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

deszééééép is lenne
realitása meg akkor lesz a dolognak, ha lesz munkahelyem és kicsit több pénzem, meg eladom a kawát (esetleg) és tudom valahol a közelben tárolni addig sajna nem lesz saját krosszmotorom
meg nem ártana, ha a lelkesedésem kitartana még egy ideig
na csak várjál, amíg el nem rontom a motorodat megint
aztán majd jól megelőzlek
Csókolom, kívánságműsorba kérném szépen a Criss-KROSSZtól a JUMP! című muzsikát, küldeném Csepelre Orsinak, köszönöööm!
meghalni még egy ideig nem fogsz, teeeeeeeeeeeeeeeee ne is reménykedj
viszont ha megjavul a látásod, még kiderül, hogy én szedtem el Sanya motorját és annyira jól oktat, hogy végül egyik kerék sem ért le a földre

érdekes, senkinek nem tűnt eddig fel, hogy esetleg az nem Sanya pedig tőle ez elég silány teljesítmény lenne
Jól áll neked a gép Orsi, de azért egy páncélt vegyél még felülre, nehogy megüsd magad.
Sanya,mijóta nem láttalak,de mevváltoztál! Megnőtt a hajad,lefogytál,mellvédő helyett meg már melltartót hordol? Mitörtént?Nyerté a lottón? Vagy ez a gyík ami rajtam van,má az agyamra is ráment?Kúva beteg vagyok,csak nehogy befigyeljen még mellé egy tüdőgyulcsi is,félóránként ruhacsere,felállni is alig bííírok.Biiztos nem halok meg?
Szia Fecó

Ezek szerint túlélted
Mikor jövöl motorozni?Ha minden igaz akkor Vasárnap Fóton leszek!
dehogy,csak úgy írtam
Így elsőre jól hangzik... A herótozókra pedig ügyet se vess, az életben nem voltam fillérbaszó, max. amikor nem volt.. , az 5 kiló nevezés jelképes összeg, aki motorozik, annak az 5 rongy sem sok, merthát ez nem a csórók sportja, sajnos... Szal sztem nagyon méltányos összeg, a kaja plusz gáláns ráadás... Akinek baja van vele, menjen máshova, és csináljon szendvicset...
Szted, ha tolvaj, vagy orrgazda lennék, egy nyílt internetes fórumon árulnám?! Angliában vettem, amíg kamionoztam, itthon nemhasználom, nemvagyok überbizniszmen... Inkább elmotoroznám...
http://www.enduroclub.atw.hu/
itt talán bővebb az infó.
Vannak speciális részek meredek fel és lejárók is de a sokrétü résztvevő miatt inkább most teljesithető pálya lesz.
igazi enduro (pl:mint most a legutolsó EC volt pécsen ilyen kis teknikás).
A talaj elég válltozatos van minden.
Az előző fiatal ember aki kritizálta a hirdetményt:igazából aki nem vágyik a szabadban készült ételek után annak nem kötelező a pénzösszeggel való hozzájárulás.(mert az 500-ft csak a létszámra történő főzés miatt lett kitalálva.
Felőlem...neked lehet, hogy nem kéne még erőltetni, de legyen. Közel van, erőnléti edzésnek jó, ugratni is lehet.
Gyál
Nem akarom Bugyit megunni, legyen bármi más, Nyársapát, Monor, GYÁÁÁÁL
az non-stop
várj,ta hova szeretnél menni?nekem jó bugyi is
Mehetünk oda is, de nem tudom, meddig van nyitva, nekem este 6 rémlik.
nyáregyre?
Öööö...vasárnap délután.
Pont jó lesz, 3-4-körül kimegyünk valamelyik pályára, fél kilencig világos van!
gratula,akkor mikor megyünk?
Folyamatosan csak a 400 sprinteket erőlteti gyors egymásutánban?... Annak inkább csak örüljél...
Toleráns egy csaj. Néha meg egy sportzsarnok.
Apámöcsém, congratulation ! Elsősorban a párodnak, hogy ennyi ideje bírja a búrádat... / csak provokáció.. a szerk./