Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hegesztik, ledugózzák, pumpálják és melegítik...PUKK, és visszaugrik.
Te nem tudsz köszönni
Mi va,mi va,miva?
A Totoját. De sok. A klímás Pesten van. De máskor nincs időm ilyesmire.
Hétvégén hova megyünk, lókötő? Csolnok?
Te mindig nyakig vagy a kakában Hej,az a rezó akkorát kapott,hogy muszáj kiszedni,me 2 bukta azt eldobhatod,ha sokat heggejtik,má én is leszarom
csá,melyiket viszed klímáshoz?nem sok ez egy kicsit egy napra?
Áhh, meló+intézgetem a magán cuccaim. Holnap pl. reggel 9-re Gyulán kell lennem, 11 körül Körösladányban, délután meg el kéne vinni gumishoz a CR-kereket, klímáshoz az autót, Bajnerhez a rezót.
Tsáá Mióta 800 motorra vigyáz ol,nem nagyon vagyol ittengene,me a lakatot lesed mindig,ahelyett,hogy beriasztóznátok
Tsááá Te merre lakolol,mé nem vagy te erre többet?
Én is itt vagyok, csak sikerrel állok ellen a szuper kedves invitálásnak.
Hello!
Csak hogy elrontsam a szorakozásodat beköszönök
Vagányak vagytok,senki nem mer idejönni a fórumra!Jól elkoptatok,szépen!Gratulálok!
ENYÉM A FÓÓÓÓÓÓÓÓRUM!
Köszi Jobban vagyok Bár most fáj a nyakam,de elhanyagolható Magácskával mi a helyzet?Pasik?Motrik?STB?
szevasz Csikusz
jobban vagy már
Kájberbíbek Lesőgépek
LEHET ELŐMÁSZNI
nekem is ilyen csizmám van nekem nagyon kényelmes és eddig nagyon bevált és az ára is nagyon jóó
RINO cross csizmák verhetetlen áron eladók!

25000 ft. Teljesen új, fém csatos, minőségi csizma!

endurobolt@gmail.com
ja!az a baj h én is csak ennyit tudok!
én ennyit tudok remélem valamit azért segítettem
helló!nem tudja valaki h tokodra az eb re mennyi a beugró(szombat,vasárnap)? elöre is köszi!
Akarsz róla beszélni?!... Mitörtént, annyira amatőr volt a "rendezés"? A legnagyobb igazság abban rejlik, amit mondtál, hogy a tutit sosem tudjuk meg. Nekem eleve kínai, ha van 2 profi fél, komoly szerződéssel, mieza adodide a médiajogaimat, mertha nem, szólok anyunak.. Akkor ott milyen szerződés van, milyen szakemberek? Eszemben sincs szopkodni asparos ceruzát, de egy ideje már benne van /nak/ ebben a bizniszben, és köztudott, hogy keleteurópán kívül, mindent triplán túlbiztosítanak a felek egy megállapodásban.. Itt meg nekem olyan nagyon hungariqm-os a vége. Új, ismeretlen, kőkemény géposztályban, kezdettől ennyire sikeresen szerepelni, ezt azé sokan nem csinálták meg. És akkor ukk-muk- meg fukk, felállunk, mert "dühösen" versenyeztem? Ez mintha nemis a Talma lett volna.. Énamiatt "parázok", hogy ami eddig az erős oldala volt, szilárd és megingathatatlan motiváció, lelkesedés, most eléggé savanyúnak látom, és így megszokott környezetben is nehéz teljesíteni, nembeszélve neadjisten a motogp-ben, teljesítménykényszer alatt, kevésbé ütőképes vaddisznó hátán Rossi & Co.-val csörtézni... Ennek az eszmecserének
hogyfognak örülni fórumos társaink...
A menággger urakat mennyire érdeklik maga a versenyző? Kiderül ebből a történetből. Valamelyik fél nem tud akkorát szakítani amekkorát szeretne, akkor a versenyző mehet a levesbe. De ez van manapság.
szerintem inkább a Martinez ur és csapata baszta el a dolgot, abbol gondolom hogy elkezdtek mutogatni ezerrel a Stefanora hogy ő tehet mindenröl meg a Talmával bármikor leűlnének tárgyalni,,

namost ez ugy bűzlik ahogy van, és ugy gagyi mint ide jeruzsálem, ugyanis ő egy menedzser ,és ráadásul profi, namost ez a világ nem arrol szol hogy besértödök megsértödök,hanem a folyamatos kompromisszum kötések mellett a legjobbat kiharcolni az űgyfelem a mi érdekeinknek,,,

elég gagyi hogy ilyeneket mond egy aspar martinez hogy leűlne bármikor ujjra tárgyalni a sportoloval x-y szerződésének jogi hátterét
ennyi erővel velem is leűlhetne ezekröl tárgyalni kb ugyan annyit konyitok hozzá,

mondjuk ez is csak találgatás, aztán a valos háttér okokat lehet sosem fogjuk megtudni,,,
de szomoru lennék ha ennyi lett volna,,,

remélem gyorsan felkapja valaki,mert az idő nem Talmának dolgozik sajnos,,
jahh elmentem , végig mentem a felvezető körön de nem indultam el mert egy kissé felbasztam az agyamat rajta,
Sztem hirtelen beesett valami lóvés ajánlat, vagyis inkább hír, Dagober bácsi szemek befordultak juró állásba, és hátatfordítottak.. Tartok tőle, hogy most a kétszék közt ücsörögnek, és várnak egy harmadikat, amire egy kicsit leülhetnek. Ne nekem legyen igazam !... Nagyuram voltál hétvégén az amatőr derby-n?
eléggé egy lapra tettek föl mindent , az év eleje jol ment gondolom azt hitték hogy gyorsan lecsap rá valaki szezon közben,,,

kibaszottul sajnálnám ha ennyi lett volna,,,,,,,,

remélem lessz hepiend,,