Helló
Ma láttalak titeket Bugyin, én robogóval voltam meg a haverom simóval xD, majd legközelebb ha mentek bugyira lehet h mi is csatlakozunk, mi holnap megyünk.
Herkulesek lettetek?!... Az nem kevés.. És mennyi volt a pihenő.. Csak provokálok, az télleg komoly.. A homokkal nincs baj, de én aztat a koratavaszi ld. pl. monori talaj, amikor még a mandinerbe ha beletámasztod az első kereket, be is tudsz fordulni, nem esik ki az eleje.. Ezen a pűderen kicsit oan motorozni, mint jégen-sárban.. Mint tudjuk, neménvagyok a legtempósabban közlekedő offroados, de ígyis bakker komoly küzdelem volt befordulni, ha rövidebb féktávot akartam venni.. 1x, 2x röhögtem a sisak alatt milyen vicces, hogy csimpaszkodok a fékbe és nem bírok meglassulni.. Nah én ezért utálom a púdert.. Leírjam aztis, a mosódeszkát, és a magas felugrókat mér utálom?!...
Csak tréfálok... Bocs a krosszsuliért...
Ja, elszállásoltam az új családtagot a középső szobában, és megnéztem a zárat a sufnin: működik BÁRMILYEN kulccsal, szóval zárcsere. (oda nem mertem berakni így aztán se a tiédet, se Dávidét)
Kész a gatya, bőröm meg még mindig nincs. Sanya megöl.