Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Kész a gatya, bőröm meg még mindig nincs. Sanya megöl.
Jóreggeleket mindeninek!
Jóreggelt
. azt
Hát valamiböl meg kell szereznia benzinre valót.
nem vagyok nooomális, reggel 7től-éj1/2ig mind2 nap.................
Hélá
deszarkét napom volt, a belem ki dolgoztam de azért még mindig mindenkit ............
Hát akkor azzal mennék:D a haveromnak meg exc-je van
...legközebb hozd ki a 260-ast
Srácok, lépek, mert holnap korántól meló

Jóéjt mindenkinek!
Én meg már örülök hogy kibírta 2 órát sok pihenővel
Helló
Ma láttalak titeket Bugyin, én robogóval voltam meg a haverom simóval xD, majd legközelebb ha mentek bugyira lehet h mi is csatlakozunk, mi holnap megyünk.
Azta Irgumburgum

hiába,rendes gyerek vagy te Imi! (ha alszol)
apjára ütött
kis kiváncsi
közbe jött egy kis családi balhé de lemegyewk holnap valahogy!
Hát Ő, most fogadtuk örökbe:
Herkulesek lettetek?!... Az nem kevés.. És mennyi volt a pihenő.. Csak provokálok, az télleg komoly.. A homokkal nincs baj, de én aztat a koratavaszi ld. pl. monori talaj, amikor még a mandinerbe ha beletámasztod az első kereket, be is tudsz fordulni, nem esik ki az eleje.. Ezen a pűderen kicsit oan motorozni, mint jégen-sárban.. Mint tudjuk, neménvagyok a legtempósabban közlekedő offroados, de ígyis bakker komoly küzdelem volt befordulni, ha rövidebb féktávot akartam venni.. 1x, 2x röhögtem a sisak alatt milyen vicces, hogy csimpaszkodok a fékbe és nem bírok meglassulni.. Nah én ezért utálom a púdert.. Leírjam aztis, a mosódeszkát, és a magas felugrókat mér utálom?!...
Csak tréfálok... Bocs a krosszsuliért...
Ki lenne az?
Jaóéjtet
Ja, elszállásoltam az új családtagot a középső szobában, és megnéztem a zárat a sufnin: működik BÁRMILYEN kulccsal, szóval zárcsere. (oda nem mertem berakni így aztán se a tiédet, se Dávidét)
na jó éjt evibáji
nálad egy óra egy sör?
vizet iszunk 1 perc