Valódi citromlé, dulai méz, akár még összeszecskázott gyümölccsel betolva, tutira valamivel jobb lesz... Persze ilyen algopiryn-aszpirin baszokat tolhatsz, de én a természetes gyógyászat híve vagyok.. Párod nem kényeztet? Nem úúúúgy Teeee, malac...
Télleg a méz Ha nem mondod,mán el is felejtem,lehet mán megették a medvék .Szédülés az kemínyen megvan,mintha jó belennék rúgva,csak pia nélkül,rendesen félelmetes néha rettegek me jön az este
Megfeszített ez hidd el Csak én akkor állok meg ,ülök le,menek ahova akarok,azt csinálok amit akarok,amikor csak akarok Vagy a seggemet vakarom azt abbahagyom amikor csak akarom
Gyanítom, tudjátok Ti, hogy mitiskell, pláne, hogy ugyanannak az embernek is különbözőképpen kell kurelni / na tessék, má tisztára megzavarjátok a fejem ezzel a szexmániával.. / szóval KÚRÁLNI magát.. Megaztán kemény vagy mint az orosz tél, de egyé is rendesen.. Sztem Karcsinak a méze biztos sokat dob majd a helyzeteden, csak nyomassad.. Nah rendelésnek vége...
Ezt nevezem megfeszített élettempónak
Én még dolgozok, utána 6-ra rohanok haza, csinálunk zárat meg egyebek. Ja, meg szétkapom a CR-t, olajcsere és egy kis rutinvizsgálódás, vasárnap felmerültek kisebb gondok
Nem is igaz Ráérek,me itthon vagyok mindig azt bebelesek,van-e téma.Meló van annyi,mint a dög,csak má belekapok ebbe abba,semmit nem fejezek be,azt jön más,akkor még az is,azt kezdődik előrű .Úgyhogy itthon se jobb,mintha valaki dógozik.Most krosszt lesek dél óta,ez is munka,szemem nembírja
De neked könnyű a dolgod! A kutyánknak még a drótkerítésen is keresztül kellett rágnia magát , hogy lyukra találjon , neked meg ott van kéznél . Az is lehet, hogy már rég nem kaptál semmit, abba betegedtél bele. ..mindig csak a fórumon lógsz, aztán nincs idő a párzásra
Szeva nekem volt dr 250 motorom és japán belpiacos volt.
Minden alkatrészt be tudtam szerezni másnapra a black motors suzuki kereskedéstől simán.(asszem még aunernek is hivják)
Telszáma:0614150742
Probáld meg sztem tudnak segiteni.
Használltan semmi nincs hozzá ne is probálkozz.
Én még dolgozok, utána 6-ra rohanok haza, csinálunk zárat meg egyebek. Ja, meg szétkapom a CR-t, olajcsere és egy kis rutinvizsgálódás, vasárnap felmerültek kisebb gondok
Minden alkatrészt be tudtam szerezni másnapra a black motors suzuki kereskedéstől simán.(asszem még aunernek is hivják)
Telszáma:0614150742
Probáld meg sztem tudnak segiteni.
Használltan semmi nincs hozzá ne is probálkozz.
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Breteg lettem éccaka
mi a helyzet Bácsi? köszönöm a tennapi lehetőséget
nem motoros, de érdekes, legalábbis nééékem....
gatyát varrogatni ilyenkor?