estét urak
kicsit régen jártam már erre, azt se tom ki van itt és ki nem.
Zozee ha jlen vagy, vagy esetleg más olyan motorszerelő aki jártas a crf-el kapcsolatban.
van vmi lehetőség a crf540 nél hogy világítást kreálni rá? jelenleg kis aksi van bekötve meg lámpás fejidom, de nem ártana ha tekercses világítás lenne, esetleg a crf-x nek a tekercse beszerkeszthető?
+egy kérdés.. Most.. "természetes" enduro pálya lesz, vagy lesznek mesterséges akadályok, mert bár nemrégóta érdekel a motorozás, csak amióta az eszemet tudom, uszkve 37 éve, sztem földbeásott gumik, és óriási farönkökön egyensúlyozni, sztem azt már triálnak hívják. A tankig érő vízesárok sem szimpatikus, sztem ezek 1 kicsit a gyengébb képességű, kondíciójú versenyzők pellengérre állítására szolgálnak.. Pláne, hogy krossz motor magasabb építésű, ergo ezek az akadályok lényegesen könnyebben abszolválhatók... Uff...
Lehet, hogy nem lesz osztatlan siker, de elkell keserítselek.. Túl fogod élni ! Beszéltem olyanokkal, akik hallottak már ilyenről, és megerősítettek... Na kevény nyavajgás, sok vitamin, folyadék, meg jobbulást...
Én veszprém 100km-es körzetében lakom, de nagyon mozgatja a fantáziámat, pláne az überkorrekt hozzáállás, mertugyebár "teljesen büntetlenül" endurozni mostanság én spec. nemtudom, hol is lehet.. Ha beesik bevételem a héten én jövök.. Többi EC fórumos krosszos és díványkrosszos?...
Van még valaki aki nem írta le ezt a rendezvényt ide? Igaz minden változat másként néz ki. Hol a nevezési díj 500 Ft, hol a kaja 500 Ft. . Szerintem te vagy a harmadik vagy negyedik figura. Orsi láttam neked egy Jó kis 250-es négyütemű kawa endúrót a hirdetések között.
Tsáááááá,mint akin átment egy kamion,úgy fáj mindenem.Lázas vagyok,alig birok memmozdulni.Na,ha ez a korral jár,akko ne éljetek eddig,nem éri meg a szenvedést Aludtam,izzadtam egésznap
Szeva!
Aki veszprém környékén lakik és érdekli a dolog,most vasárnap (május 24.) a nagyvázsonyi pályán egy házi enduroversenyt szervezünk,egy sütés főzéssel egybevéve.
Akik az EC-ben versenyeznek azoknak jó egy edzésnek is,mert elég jó pálya.
Pálya bejárás reggel 9-től.
Megközelithető veszprém és tapolca felől a 7301-es főutról,pontosabban Nagyvázsony és totvázsony között a régi katonai szemletoronynál a kaphegy felöli oldalon.
Megbeszélt helyen (nagyvázsonyi MOL benzinkút) bárkit bevárunk és a helyszinre vezetjük.
A bográcsban készitett étel miatt létszám egyeztetés céljából előre jelentkezni kell,és igy az étel miatt 500-forint honoráriumot szednek!
Pályahasználat dijtalan,nevezés dijtalan.
jelentkezni lehet a 06209364333 telszámon vagy legkésőbb a hejszinen.
Mindenkit szeretettel várunk!
Szervezte a Nagyvázsonyi ENDUROCLUB és a Nemesvámosi DEFEKT MOTOROS EGYESÜLET!
kicsit régen jártam már erre, azt se tom ki van itt és ki nem.
Zozee ha jlen vagy, vagy esetleg más olyan motorszerelő aki jártas a crf-el kapcsolatban.
van vmi lehetőség a crf540 nél hogy világítást kreálni rá? jelenleg kis aksi van bekötve meg lámpás fejidom, de nem ártana ha tekercses világítás lenne, esetleg a crf-x nek a tekercse beszerkeszthető?
előre köszönöm minden tanácsot.