És bár ahogy írtam, nagyon jó versenyző, nem egy Rossi, és hiába az olasz licenc, ettől Ő még keleteurópai, sajnos.. Én szurkolok neki, noha nem vagyok ős Talmafan, a régi ízes magyar szólást idézve, majd meglássuk...
Ha megtudnám mondani, már a sz.játék nyereményekből régen egy általam létrehozott motoros komplexumban motoroznánk..
Én 1 nagyon nagyon jó MOTORVERSENYZŐNEK tartom, de most sztem nem ez nem volt egy jó döntés, akármi is van a háttérben.
Hálivúdban meglehet lépni ilyen kisiklásokat, sztem a motogp nemez a kategória. De a mostani helyzetben elsülhet akár az ellenkezője is.
Bocs, közben elcsavartam.. Velemaztán a világon semmi, asszem minden szempontból mínuszban.. A marha nagy lendületes állásajánlatokból, v.hogy érdekes módon mindből 0-ra fogyott a lendület.. Nade ezzel nem demoralizálom a hangulatot.. Ettől még buckát ugrani jó...
Én 1 nagyon nagyon jó MOTORVERSENYZŐNEK tartom, de most sztem nem ez nem volt egy jó döntés, akármi is van a háttérben.
Hálivúdban meglehet lépni ilyen kisiklásokat, sztem a motogp nemez a kategória. De a mostani helyzetben elsülhet akár az ellenkezője is.
Azt nem mondom hogy csinálj úgy mint Talma.
Ez nem hangzik úgy, mintha olyan jó lenne Neked ott...
Haza akarok menni.