Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És bár ahogy írtam, nagyon jó versenyző, nem egy Rossi, és hiába az olasz licenc, ettől Ő még keleteurópai, sajnos.. Én szurkolok neki, noha nem vagyok ős Talmafan, a régi ízes magyar szólást idézve, majd meglássuk...
Még ha az embernek van a legjobb pisilője is.
Én is úgy gondolom, hogy széllel szemben ritkán eredményes hugyálni.
Ha megtudnám mondani, már a sz.játék nyereményekből régen egy általam létrehozott motoros komplexumban motoroznánk..
Én 1 nagyon nagyon jó MOTORVERSENYZŐNEK tartom, de most sztem nem ez nem volt egy jó döntés, akármi is van a háttérben.
Hálivúdban meglehet lépni ilyen kisiklásokat, sztem a motogp nemez a kategória. De a mostani helyzetben elsülhet akár az ellenkezője is.
Neked is
Jónapot
Fog tudni még normálisan versenyezni?
Mintha
Mintha cionizmus lenne a hsz-ben... Öööö cinizmus, egy o-val többet ütöttem...
Hello

Azt nem mondom hogy csinálj úgy mint Talma.
Bár én csak egy vagyok az itteniek közül, de Hi...
Ez nem hangzik úgy, mintha olyan jó lenne Neked ott...
Hello mindenki.
Haza akarok menni.
Bocs, közben elcsavartam.. Velemaztán a világon semmi, asszem minden szempontból mínuszban.. A marha nagy lendületes állásajánlatokból, v.hogy érdekes módon mindből 0-ra fogyott a lendület.. Nade ezzel nem demoralizálom a hangulatot.. Ettől még buckát ugrani jó...
Hát aztat mennyié aggyák,me megveszem Jó lenne má,ha elmúlna végleg,elég fos így léteződni
Hááá Míg meg nem gyógyulsz
Köszi szépen,de akkó meddig bírom?
Akkor vagy nem szabad lefeküdni, vagy felkelni.
Köszi,ha nem állok meg egész jól elvagyok Ilyenkor mán gyíkos,a felkelés meg szörnyű
Látom már jobban vagy
Aztaza mire jó postásmotornak?
Szeva kiccsávó Ityeg még a fittyentő ?Állvány még elbír,engem má nemnagyon ?!
Kész a gatyád. Nem szép. De tartós.
Vegyél egy Honda XR400-ast.
500körül gondoltam, de ha úgy adódik tudok fölé menni...
hélá