Háttt én vóttam az biza! már messziről kicsápolta a kík TM-et, és amikor láttam a Rönót befogva a fogatba , kb tudtam is, hogy ki a csapat, pedig még legalább 20m volt a távolság
De rafinált vagy te!Elmész egy pályára felmászol oda ahova a madár is létrán megy fel,azt lefotózod a pályát,majd a képet a szemüvegbe belülre raggajtva motorozol!Csak a kormányt kell mozgatnod vazze Hát így könnyű,lemásolom mint a japánok
Valaminek lennie kell, mert egy nemlehet véletlen, hogy egy kecskefarm, és komolyan védett növényritkaságok mellett üzemeltetik a pályát... De az animal sex mivel überperverzió, így ezmár a Te asztalod Imi...
Na jó egykis kőszárhegyi csendélet is még. Nektek...
Ma megdöntöttem a pályarekordom, és nem is volt nehéz. Következő cél még 5 mp-cel kevesebb idő
Na jó egykis kőszárhegyi csendélet is még. Nektek...
Hát törtük rajta a fejünk, melyikünk felismerhetetlen ismerőse volt az az őrült
jó volt a mai nap....teccik nekem ez a bugyi
el is megyek, bár nem vagyok éhes
A Nagyvázsonyi Enduro Club és a Defekt Vámosi Motoros Egyesület ENDURO VERSENYT szervez!
Időpont: 2009. május 24. vasárnap
Nevezés, pályabejárás: 9-től 10:30 ig
Rajt:
Első futam 11:00
Második futam: kb 13:30
Helyszín: Nagyvázsony és Tótvázsony közti Katonai Szemletorony melletti pálya, a Tapolcai út ( 7301 sz. út ) Kab-hegy felőli oldalán.
Nevezési díj: 500 ft/ fő
Az első 3 helyezett díjazásban részesül, valamint minden versenyző vendégünk egy ebédre a 2 futam közt!
Jelentkezni legkésőbb 21-én este 6 óráig lehet a 06 20 521 84 99-es számon, vagy a defektvme@gmail.com e-mail címen!
Mindenkit szeretettel várunk!