Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háttt én vóttam az biza! már messziről kicsápolta a kík TM-et, és amikor láttam a Rönót befogva a fogatba , kb tudtam is, hogy ki a csapat, pedig még legalább 20m volt a távolság
Hogy felélénkültünk
Ma megdöntöttem a pályarekordom, és nem is volt nehéz. Következő cél még 5 mp-cel kevesebb idő
Aggyonistenmindenkibe
Hello mindenkinek
De rafinált vagy te!Elmész egy pályára felmászol oda ahova a madár is létrán megy fel,azt lefotózod a pályát,majd a képet a szemüvegbe belülre raggajtva motorozol!Csak a kormányt kell mozgatnod vazze Hát így könnyű,lemásolom mint a japánok
jót itt is.
Nagyon szép ez a pálya, most annyira megtetszett a környezet, hogy mindenképp elmegyek oda. A pálya miatt. Mellesleg...sok kecske van ott?
jóestít mindenkinek
Valaminek lennie kell, mert egy nemlehet véletlen, hogy egy kecskefarm, és komolyan védett növényritkaságok mellett üzemeltetik a pályát... De az animal sex mivel überperverzió, így ezmár a Te asztalod Imi...
Na jó egykis kőszárhegyi csendélet is még. Nektek...
Namost a kecskéket is meg kéne erről kérdezni azért, hátha kifejezetten IGÉNYELNÉK a molesztálást
Helloo kafferek... ezt elfelejtettem, a tegnap tokodi legnagyobb tréfája..... Ezazért sztem éri a pénzt... Lehet kirakom a faliujságra...
Bazzeg, Májkül, te voltál az?
Hát törtük rajta a fejünk, melyikünk felismerhetetlen ismerőse volt az az őrült
Sziasztok! Valaki tudna nekem némi infoval szolgálni a Meteor dugókkal kapcsolatban? minőség, megbízhatóság?...
na haliho.

jó volt a mai nap....teccik nekem ez a bugyi
Vagy az elütött szentjánosbogarakkal ,de tuti valamit csinának,talán dugnak?
pilácsos krosszmotorral?
Hát itt mán csak azok vannak,a többiek még most is moccolnak
szép estét fotelkrosszosok
na igy néz ki egy igazi baráti enduro verseny,

el is megyek, bár nem vagyok éhes
Sziasztok!

A Nagyvázsonyi Enduro Club és a Defekt Vámosi Motoros Egyesület ENDURO VERSENYT szervez!

Időpont: 2009. május 24. vasárnap
Nevezés, pályabejárás: 9-től 10:30 ig
Rajt:

Első futam 11:00
Második futam: kb 13:30

Helyszín: Nagyvázsony és Tótvázsony közti Katonai Szemletorony melletti pálya, a Tapolcai út ( 7301 sz. út ) Kab-hegy felőli oldalán.

Nevezési díj: 500 ft/ fő

Az első 3 helyezett díjazásban részesül, valamint minden versenyző vendégünk egy ebédre a 2 futam közt!

Jelentkezni legkésőbb 21-én este 6 óráig lehet a 06 20 521 84 99-es számon, vagy a defektvme@gmail.com e-mail címen!

Mindenkit szeretettel várunk!
Hát, ha nem töröm össze magam nagyon idén, akkor jó lesz ez Alakulok,mint a száraz kutyaszar
akkor majd elválik hogy leválik-é?
Pultalól van öccse,occsóóó vót késszáz,de remélem sokáig bírja a két faláb
számlát kértél róla?mert ha nem, jó akkor visszavisszük