Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szííp estét
reggel? 7 körül indulok
nincs mit
de még vannak nálam cuccok hozzá!holnap mikor mész melózni?
mi va,mi va ,mi va?
Annak pedig most jó szűk a lukszija
Kakukké. A legkisebb, 125-ös. Majd a többiek felfúrják
Ugyan mit beszélhetnek?Melyik a csaj?
Itt vagyok, nem megyek sehova, a gép meg jól elbandázik a többiekkel a sufniban. Jó is, hogy mondod, bezárom most már.

Kakukk, köszi a zárat, atom biztos lett!
Jóvanna,gyere befele a műhelyből,szétneszedd Menek is alunni,kidöglöttem
Télleg,a Robúr volt az Vagy nem?
Ha a kis ződet többet locsoltad vóna,azt lett vóna belűle kxf 250 akkor most elvinném
Hallottam én is róla, hogy volt már olyan, akinek a sógorának a másodunokatestvére látott a román TV-n egy műsort, ahol mintha említettek volna egyszer ilyen CDI gondot, de nem biztos benne, hogy Honda CR250 R3 vagy Robur kisteherautóról volt szó...

Ezen kívül viszont SEMMILYEN hibát SOHA nem hallottam róla, nekem aztán nem volt könnyű 530 ezret kiköhögni rá, sejtheted, hogy alaposan utánanéztem mindenhol, hogy megvehetek-e egy ilyet.
Elég nekem mán egy hintaló, felmatricázva
Az a baj a 2003-asok-nak van valami alattomos cdi-s baja,megsúgták
Kaja van,sonkástojás,paradicsommal
Akkor vegyél olyat, mint az enyém.
Kájberbíbek
Én egy kosárral is ráfordíthatok
Semmi xtra, itthon bütyköltem kicsit, de megelégeltem a szúnyogokat, most bent leskelődök a neten, tv-zek, és egy kis fagyasztott gyümölcsön gondolkodom, hogy azt nyalogassam a sebeim helyett, amit Gyálon szereztem.

Veled?
A legfontosabb kérdés: mennyi pénzt tudsz rá fordítani.
a sunnyogókról mindig elfelejtkezem... Mia pálya dolgozó ember?!...
üdvözletem
reményeim szerint heteken belül meglesz az A-s jogsim (remélem), és elkezdtem keresgélni miféle motort szeretnék. Legnagyobb problémám, hogy alacsony (170) és kezdő vagyok. Ezért szeretnék véleményeket kérni, hogy milyen gépeket érdemes nézegetni szerintetek ilyen kategóriában? jó lenne helyben városba elugrani ide-oda, de bírja a nyúzást terepen is. 250-esnél nem szeretnék nagyobbat. bár nem tudom erőben milyen arányban állnak a 2ütemü 125-ök és a 4ütemű 250-esek pl. bármiféle irányadást, tippet szívesen vennék, bár tudom hogy az én választásom leginkább, de mégis :) és bocs ha értelmetlen vagy valódi kérdés mentes lett a hozzászólás :)
Jaja, úgy néz ki