Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok keresek supermoto kereket Drz-re...Tud valaki? S.O.S
akkor béna vagyok! vagyis kicsit félek még! megemeli az elsőt ha állóból kezdem de utána nem tudom úgy tartani :(
aszfalton? megkéne tapadnia
amikor gurulok és ráhúzom a gázt akkor meg kirakja a seggét!
Hello!!!Kerekezést én kuplungal csinálom,vagyis azal veszem fel az elejét,majd gáz játék,meg hátsofék.Álo helyböl is kuplungal,csak igy lehet,lehet gázbol is ,de ugy elveszted az egyensulyérzékedet,mert tul gyors
By
állóhelyből nem jó
Segítsetek! hogy kell egykerekezni? menet közben gáz vagy álló helyzetből?? vélemény?

amugy mellesleg monta a husky s haver h ráült egy drz re egy k5 re még a nyáron és monta h gyengébbnek érzi mint a te 450 et ugy gyengébbnek h lefikázta szo szerint azt monta h huz neki mint állat azt alig megy nemtom h mért fikázza mikor az övé max 50 paci de ugytom h 48 a drz meg 50-55 között van valahol

ez az én véleményem... és a tiétek?
szétszedtem
jah h xl nek modtad akkor sorry
úgyhogy onnan jöttünk
hogy jöttél rá te kis szakértő??
kurva fárasztó az a pálya !!!!!!!!!!!
baaaszki...idáig nem ment a powerem brutál kis gép lett így hogy megy 1 gázra kerék 2 kis rántással 3ban még próbálkozik... 120ról 130-135 lett a vége
Háát van alapja a dolognak, apádat nem ejtették a fejére, de az biztos, h a forint romlani fog az ziher
A szám után akkor nyomozni fogok Zoozee.
na hazaértem..gecire elfáradtam..
na apa kitalálta h hétfőn kezdem a jogsit, mert olyasmit magyaráott, hogy úgy néz ki nagyon nagyon nagy válságban van a gazdasága az orszégnak és szerinte rövid időn belül 10-15%ot fog emelkedni az ára, sőt még avval is ijeszgetett h a mol most kivár, de szerinte nemsokára kb30ftot fonka emelni most akkor motorvásárlás kicsit hanyagolva az összes pénzemből svájci frankot fogunk venni.remélem nem ilyen rossz a helyzet mint ahogy apa gondolja
szeva fiúk!!hi evenx
nagyon jó volna ha megtennéd mert kéne mindenképp olcsón hamar azonnyomban!!
motoroztok mi ? ..........nektek sikerült az élet .......én még nem ....de jövő héten megdobom az öleteket földdel........az biztos........te szente csaba hallod az biztos
mennyire tudod
énis itt vok, spy meg motorozik meg füvetnyír
na végre ittvagytok
Meg öntsél hozzá kis fagyállót is....
ja le kell engedni és fel kell tőlteni az újjal
hy
tud valaki segíteni, hűtővizet hogy kell lecserélni egy 125-ös 2T-ben(dt)???
nem 60,hanem 69