Hello!!!Kerekezést én kuplungal csinálom,vagyis azal veszem fel az elejét,majd gáz játék,meg hátsofék.Álo helyböl is kuplungal,csak igy lehet,lehet gázbol is ,de ugy elveszted az egyensulyérzékedet,mert tul gyors
By
amugy mellesleg monta a husky s haver h ráült egy drz re egy k5 re még a nyáron és monta h gyengébbnek érzi mint a te 450 et ugy gyengébbnek h lefikázta szo szerint azt monta h huz neki mint állat azt alig megy nemtom h mért fikázza mikor az övé max 50 paci de ugytom h 48 a drz meg 50-55 között van valahol
na apa kitalálta h hétfőn kezdem a jogsit, mert olyasmit magyaráott, hogy úgy néz ki nagyon nagyon nagy válságban van a gazdasága az orszégnak és szerinte rövid időn belül 10-15%ot fog emelkedni az ára, sőt még avval is ijeszgetett h a mol most kivár, de szerinte nemsokára kb30ftot fonka emelni most akkor motorvásárlás kicsit hanyagolva az összes pénzemből svájci frankot fogunk venni.remélem nem ilyen rossz a helyzet mint ahogy apa gondolja
szeva fiúk!!hi evenx
nagyon jó volna ha megtennéd mert kéne mindenképp olcsón hamar azonnyomban!!
motoroztok mi ? ..........nektek sikerült az élet .......én még nem ....de jövő héten megdobom az öleteket földdel........az biztos........te szente csaba hallod az biztos
By
amugy mellesleg monta a husky s haver h ráült egy drz re egy k5 re még a nyáron és monta h gyengébbnek érzi mint a te 450 et ugy gyengébbnek h lefikázta szo szerint azt monta h huz neki mint állat azt alig megy nemtom h mért fikázza mikor az övé max 50 paci de ugytom h 48 a drz meg 50-55 között van valahol
ez az én véleményem... és a tiétek?
A szám után akkor nyomozni fogok Zoozee.
nagyon jó volna ha megtennéd mert kéne mindenképp olcsón hamar azonnyomban!!
motoroztok mi ? ..........nektek sikerült az élet .......én még nem ....de jövő héten megdobom az öleteket földdel........az biztos........te szente csaba hallod az biztos
tud valaki segíteni, hűtővizet hogy kell lecserélni egy 125-ös 2T-ben(dt)???