bameg mosd le sterimóval vagy slaggal, max brigéciollal is lemoshatod vagy töröld át
bocs csak mostanában annyi értelmes kérdés van ezen a forumon hogy .......
ja vedd le a láncot mosd meg meleg ultrás vízbe(ja és vigyázz a vízhőfokra ne legyen tul meleg mert megolvad a lánc) aztán tedd a mosógépbe és centrifugázd ki:)
mielött lefújom lánckenővel a láncot mivel pucolja meg? ultrás vízzel?
vagy van valami speckó erre is! rájöttem ennek a motornak a fentartása kész anyagi csőd!
DE MEGÉRI AZ ÉLMÉNY!!
Különolajzóba is mehet az R2? Vagy van valami konkrét típus amit ajánlotok? Wehe tudom kicsit sem lerágott csont, részemről most utoljára kérdezem...(most aktuális)
Hy mester!!Ja ja sztem fasza karban is karbantartják a Mikiék csak hát az a baj hogy por van de nem is kicsi!!De szólj ha jösz arra felé mert akkó kinézünk mi is!!
Eszt a faszságot meg kitaláltaki hogy nemtudom fentartani a kawasakimat? Nem ilyenröl szosem volt egyáltalán hogy nemtudom fentartani.Baszus hogy miket kinem találnak.MX barátom monta hogy vegyek egy 250cmm motort és ezért árultam a kawsakit merthogy nekem egy 250 ilik.Na enyi ezért akartam veni leis volt a gyerekel beszélve hogy megveszem töle de átbaszot és eladta egy napal korábban,és én igy vetem meg egy másikat de az 125cmm cr volt de viszont fiatal volt 1996 évjáratu és ezért döntötem ugy hogy megveszem eszt.És nincsenek anyagi gondjaim hogy nem tudom fentartani .És ha ugy gondolom hogy kicsi lesz ez a motor nekem akkor majd eladom esztis és veszem egy nagyobbat.
Hytok emberek!!Rég voltam itt mert a netel volt probléma! De ma voltunk Jocce haverommal krossz pályán Nyergesen kb 3 órát fasza volt!Ja meg Október végén lehet indulok versenyen!!
írtad hogxy nem tudzs krosszozni
borbányasi lőtéren vannak ugratók
vagy nézz ki a simai úti lőtérre ott van kisebb nagyobb pálya is, kállóból szinte végig földúton elelehet jutni mind2höz
a simai uti kb30km, mi is onnan szoktunk indulni
most nézem te nyiregyi vagy!ugy mint evenx
rmx-röl van kép?
estelg legálisan nyomod,mert ha igen elgurulhatnál erre,vagy holnap 13:25 fele az inczédy környékére
bocs csak mostanában annyi értelmes kérdés van ezen a forumon hogy .......
vagy van valami speckó erre is! rájöttem ennek a motornak a fentartása kész anyagi csőd!
DE MEGÉRI AZ ÉLMÉNY!!
csanaki jó a nyergesi pálya ........karbantartják?............. vannak rajta sokan ?.......danázs kijár?
lehet hétvégén kinézünk arra!
add meg az msn-ed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az Incédi az a 110-es? lehet rosszul írtam
tegnap sajna nem tudtunk kimenni
msn-cimed?
borbányasi lőtéren vannak ugratók
vagy nézz ki a simai úti lőtérre ott van kisebb nagyobb pálya is, kállóból szinte végig földúton elelehet jutni mind2höz
a simai uti kb30km, mi is onnan szoktunk indulni
harangod fele sokat járunk
rmx-röl van kép?
estelg legálisan nyomod,mert ha igen elgurulhatnál erre,vagy holnap 13:25 fele az inczédy környékére
nem véletlenül Nyíregyháza körül?