Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már nagyon mérges
nem tudunk motort vinni,nem tudom mi lesz,mert elment utánfutóért az uram azt a szar szétbaszta az indexet
én is abban a hitben voltam hogy oda megyünk
Szerintem mondhatom azt a többiek helyett is, hogy nem. Keme, Faisst, csikur biztos bugyiba szaladnak
szia. nem mer állítólag nem jó a pálya
Hello
Most akkor nem lesz semmi Kőszárhegyen?
Csak a társaság miatt mentem volna oda...

Beszéljünk már erről a témáról...
hú de komoly kép nya megyek elkészítem uramnak a kajáját,lassan hazaér végre majd később még benézek kenegessed a kezed
naggyonjó, ennek örülök. ez igaz, nem véletlenül nyelv, majd ha rálépsz bedagad
azt mondta hogy megyünk akkor bugyira az úgyis közelebb van,szóval te is eheted a lapos macskanyelveket de rájöttem hogy mért lapos. Mért lenne magas,ha egyszer nyelv?
akkor holnap végülis merre lesz a menet?
beszétem az urammal,most van futóért,mingyá jön má végre haza eheti a lapos macskanyelvet
aham... kis rafkósok az uram má tudja a bugyis témát,nekem meg most szóltok
Tudom, hogy ott lesz verseny, Faisst is azért akart odamenni, hogy gyakoroljon. De szopás az egész pálya, kráteres meg kutyafasza. Ő is inkább bugyul.
hát nem tudom hogy oda megyünk e,mert kőszárhegyen lesz majd verseny azért ment volna csika. Na mindegy,nincs itthon,meg én nem is mondom neki,mert kiakad..
A szagával meg a kinézetével szivatlak csak, de amúgy a hatásába nem tudok belekötni, irtam, hogy jó cucc . De Kemével megyek, csak bugyira, jön Faisst is. Az nektek is közelebb van. Hivtam Kemét azt mondta, hogy irtó szar az a pálya, ezért döntött igy.
na tessék.. ezé adtam hogy leszarozd jön egyáltalán valaki kőszárhegyre? nem úgy volt,hogy keméékkel jössz?
A szine is meg a szaga is olyan . Nya úgy néz ki, hogy nincs autó, de legalább bugyira megyünk.
nem igaz amúgy tényleg jó,vadgesztenye menta meg nem is tudom mi van még benne, az ultradermnek nem ilyen az illata te
Jaja, úgy néz ki használ vagy csak gyorsan gyógyulok, mert még fiatal vagyok . Amúgy rájöttem mi ez a lóbalzsam. Habosra vert, levegővel dúsitott ultraderm

Most próbálok kocsit szerezni, estére kiderül, hogy mi lesz.
mingyá meglesem. aszonta nagymamám hogy szódabikarbónát kellett volna tenni bele,akkor nem lapul szét. Jókor szól

Ha nem tetszik nekik akkor ott hagyják, legalább több marad neked!

Írtam is!
na tessék... pedig jönni kell lapos macskanyelveket enni kipróbáltad a lóbalzsamot?
Már kezd jobban lenni, tegnap abban ittam, most a fejem nincs jól. Ha a májam mesélni tudna
Lehet megsincs autó, most mondják. Holnap jár le a műszaki meg a matrica
ez jó volt hú de jót nevettem de várjá mer a kókuszgolyót meg rumaroma nélkül csináltam,mer az se volt a boltba meg rum se,csak fél literes én meg egy fél deci miatt nem vettem meg fél litert. Már látom a holnapi cikizést,mik ezek e?
szija na valamennyire jobb már a kezed? nem törődök vele,csak úgy néznek ki mint valami talpdarabok