azt mondta hogy megyünk akkor bugyira az úgyis közelebb van,szóval te is eheted a lapos macskanyelveket de rájöttem hogy mért lapos. Mért lenne magas,ha egyszer nyelv?
hát nem tudom hogy oda megyünk e,mert kőszárhegyen lesz majd verseny azért ment volna csika. Na mindegy,nincs itthon,meg én nem is mondom neki,mert kiakad..
A szagával meg a kinézetével szivatlak csak, de amúgy a hatásába nem tudok belekötni, irtam, hogy jó cucc . De Kemével megyek, csak bugyira, jön Faisst is. Az nektek is közelebb van. Hivtam Kemét azt mondta, hogy irtó szar az a pálya, ezért döntött igy.
Jaja, úgy néz ki használ vagy csak gyorsan gyógyulok, mert még fiatal vagyok . Amúgy rájöttem mi ez a lóbalzsam. Habosra vert, levegővel dúsitott ultraderm
Most próbálok kocsit szerezni, estére kiderül, hogy mi lesz.
Már kezd jobban lenni, tegnap abban ittam, most a fejem nincs jól. Ha a májam mesélni tudna
Lehet megsincs autó, most mondják. Holnap jár le a műszaki meg a matrica
ez jó volt hú de jót nevettem de várjá mer a kókuszgolyót meg rumaroma nélkül csináltam,mer az se volt a boltba meg rum se,csak fél literes én meg egy fél deci miatt nem vettem meg fél litert. Már látom a holnapi cikizést,mik ezek e?
Most akkor nem lesz semmi Kőszárhegyen?
Csak a társaság miatt mentem volna oda...
Beszéljünk már erről a témáról...
Most próbálok kocsit szerezni, estére kiderül, hogy mi lesz.
Ha nem tetszik nekik akkor ott hagyják, legalább több marad neked!
Írtam is!
Lehet megsincs autó, most mondják. Holnap jár le a műszaki meg a matrica