Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem gond,értem én így is meg így is unatkozok,uram alszik,itt meg jó sokan vagyunk,mindenki lelépett
ja,nyáron majd lesz 50 fok megyünk Kőszárhegyre egyenlőre úgy néz ki,de már itthon ment a kavarás,mert hugom rágja a fülem,hogy jönni akar, a pasija meg hisztizik,hogy messze van(170km). Velünk meg nem akarnak jönni,hogy ne legyenek hozzánk kötve,ha hamarabb akarnának indulni. És te mi jót terveztél a hétvégére?
o ezt akakrtam a puszis helyet
hat igen sajna esik rendesen itt lenne tolto majd jon itt a meleg remelem jo lenne mar,mi jot csinaltok hetvege?motoros dolgot?
semmi gond basszus 1 hete töltőt keresek a laptophoz... szerinted találok? lehetetlen... találtam olyat ami univerzális és egy csomó laptophoz jó,de az meg csak autós töltő most olvastam esik nálatok az idő... érdekes egy időjárás van,itt ma is dög meleg volt.
ertem nem tudtam
jajj kutyát vittünk te nem husqarnát tudod a kékszemű szánhúzó kutyát
ujat?vagy nem motort?
látom vagyis olvastam az üzenőfalon. pestre vittünk 2 huskyt,meg visszafelé családlátogatáson
talma jellen pillben 1 merre voltatok?
igen,köszönöm gyomorrontás lehetett. igazad volt. csak most meg ki vagyok dögölve. Egész nap csk mentünk mentünk mentünk.. már alig vártam hogy hazaérjünk
mi zus hogy vagy?jobban?
Talma mar 4 helyen az ido mero szabad edzesen
szija
Szep estet mindenkinek hogy vagytok hogy telt napotok?itt zuhog az eso
Nem tudom,hogy mivel tudnék rajta segíteni.
Vikkk Segíts ezen a GD srácon mert eltévedt a világháló sűrűjében!

Lányok verjetek bele egy kis életet!
de mi a baj?
Nem veled van a baj, hanem velem...
Na meg se szólalj...
húúú na jó tényleg megyek.. úgy látom nemkívánatos személy vagyok ma itt.. kérdezek az is baj... hülyéskednék az is baj... akkor inkább meg se szólalok...
Semmi, hagyjuk...
nem is tudok ugatni,meg maci sincs itt amiből szőrt tépkednék,azt még majd kapok is a semmié
teneked mi bajod van máma