Olyan erős anyakomplexussal megáldott nőt, akinek arra van szüksége, hogy egy folyton szomorkodó, nyavajgó, önbizalomhiányban szenvedő letargikus alakot pátyolgasson, nehéz találni.
Látom már, nyitnom kell egy önismeretfejlesztőtopicot.. :))
Korábban is feltűnt már eza "nekem úgysem lesz csajom" tünet..
Zéró, sőt enyhe homoszexuál / persze ez csak férfiaknál.. / ellenességgel tessék olvasni a következőket, a sorok kiforgatóinak ! ! Honnan ez a negatív kisugárzás egy jókiállású, vagány motoros 30-on inneni krapektól?! Sűrgős szemléletváltás javasolt ! ! Üdvözlettel: Dr.apál...........
Te vagy az egyetlen, akit gárdonyban ismerek..
VICCELTEM ! Mmint arra vonatkozólag, hogy csak Téged.. Szóval érted. Érted?! Ne szerénykedj, légy tisztában előnyös "tulajdonságaiddal".. Nemnagyon hiszem, a héten még nem motoroztam, és azt nem akarnám kihagyni..
Miazhogy mész, ezek szerint Ti nem mentek?
Ha komolyan akarnám csinálni, akkor valóban durva összeg lenne ez is...1-2 éve kiszámoltam hogy addig kb. mennyit költöttem lőszerre...már akkor tudtam volna még egy hasonló jellegű motort venni belőle mint a mostani De ez legalább tényleg sikerélmény, még ilyen lowcost-verzióban is...
Ya, az IPSC-ről már beugrott.. Először miko láttam, aszittem valami új nemzetközi motoros szervezet, amiről lemaradtam..
Bár totál laikus vagyok a lődözős dolgokban, fegyver, lőszer, engedély, tagsági, összeszalad ottis a költség.. Még akkor is, ha retroban nyomod, mint én az offroadozást.. 14 év kihagyás után csakszinte új arcokkal találkozom, látnád a fitymáló nézésüket, amikor megjelenek a mandarinosrekeszemben a 2001 fejidomos zöldségemmel, és nemsokára a "változást", amikor azé sikerül 1-1 szituban kikerülni Őket... Hátmégha kondim is lenne...
Szia!
Hát én túl sokat nem tudok arról a motorról mondani, egy kipurendszert tettünk rá, Béla szerint marha jó. Megadom a Zoli számát, ha gondolod(ő tette fel), lehet tud neked segíteni.06/20 9 836 940
Amúgy nem negatív kisugárzás, hanem - sajnos és vastagon - tapasztalat
Korábban is feltűnt már eza "nekem úgysem lesz csajom" tünet..
Zéró, sőt enyhe homoszexuál / persze ez csak férfiaknál..
Legalább a KTM-esek segítsék egymást...
Te vagy itten az erkölcs-csősz vagy mi
Ezért már harapok ám....
VICCELTEM ! Mmint arra vonatkozólag, hogy csak Téged.. Szóval érted. Érted?!
Miazhogy mész, ezek szerint Ti nem mentek?
Azért ez kicsit túlzás
Te is mész vasárnap Kőszárhegyre?
Bár totál laikus vagyok a lődözős dolgokban, fegyver, lőszer, engedély, tagsági, összeszalad ottis a költség.. Még akkor is, ha retroban nyomod, mint én az offroadozást.. 14 év kihagyás után csakszinte új arcokkal találkozom, látnád a fitymáló nézésüket, amikor megjelenek a mandarinosrekeszemben a 2001 fejidomos zöldségemmel, és nemsokára a "változást", amikor azé sikerül 1-1 szituban kikerülni Őket... Hátmégha kondim is lenne...
Hát én túl sokat nem tudok arról a motorról mondani, egy kipurendszert tettünk rá, Béla szerint marha jó. Megadom a Zoli számát, ha gondolod(ő tette fel), lehet tud neked segíteni.06/20 9 836 940