Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Filo-pszicho foglalkozás felfüggesztve, ha sokáig nem lennék, akkor az adósom nem fizett... legjobbakat...
De jó is lenne 30-on onnan lenni, ahol D tart... Bár így se rossz, mert énmár nem is stresszelem magam, hogy fixcsajom lesz erre a kis időre...
Hüle

Amúgy nem negatív kisugárzás, hanem - sajnos és vastagon - tapasztalat
Olyan erős anyakomplexussal megáldott nőt, akinek arra van szüksége, hogy egy folyton szomorkodó, nyavajgó, önbizalomhiányban szenvedő letargikus alakot pátyolgasson, nehéz találni.
Mindenki magából indul ki...
Látom már, nyitnom kell egy önismeretfejlesztőtopicot.. :))
Korábban is feltűnt már eza "nekem úgysem lesz csajom" tünet..
Zéró, sőt enyhe homoszexuál / persze ez csak férfiaknál.. / ellenességgel tessék olvasni a következőket, a sorok kiforgatóinak ! ! Honnan ez a negatív kisugárzás egy jókiállású, vagány motoros 30-on inneni krapektól?! Sűrgős szemléletváltás javasolt ! ! Üdvözlettel: Dr.apál...........
Hagyjuk...
Tessék csak nyogodtan...ki volt az?....adok én neki...

Legalább a KTM-esek segítsék egymást...
Legalább így virtualice hagy csapjam a szelet egy kicsit a lányoknak...ha már élőben úgyis mindegyik csak a barátom akar lenni
Ügyeletes...

Te vagy itten az erkölcs-csősz vagy mi
Szia Beb!
2,5 tonna
Ezért már harapok ám....
Te vagy az egyetlen, akit gárdonyban ismerek..
VICCELTEM ! Mmint arra vonatkozólag, hogy csak Téged.. Szóval érted. Érted?! Ne szerénykedj, légy tisztában előnyös "tulajdonságaiddal".. Nemnagyon hiszem, a héten még nem motoroztam, és azt nem akarnám kihagyni..
Miazhogy mész, ezek szerint Ti nem mentek?
Szerintem meg még alá is becsült azzal hogy csak Gárdony...
Szia!
Azért ez kicsit túlzás de köszönöm
Te is mész vasárnap Kőszárhegyre?
Ha komolyan akarnám csinálni, akkor valóban durva összeg lenne ez is...1-2 éve kiszámoltam hogy addig kb. mennyit költöttem lőszerre...már akkor tudtam volna még egy hasonló jellegű motort venni belőle mint a mostani De ez legalább tényleg sikerélmény, még ilyen lowcost-verzióban is...
Köszönöm
Sziiaa Gárdony legcsinibbje...
Ya, az IPSC-ről már beugrott.. Először miko láttam, aszittem valami új nemzetközi motoros szervezet, amiről lemaradtam..
Bár totál laikus vagyok a lődözős dolgokban, fegyver, lőszer, engedély, tagsági, összeszalad ottis a költség.. Még akkor is, ha retroban nyomod, mint én az offroadozást.. 14 év kihagyás után csakszinte új arcokkal találkozom, látnád a fitymáló nézésüket, amikor megjelenek a mandarinosrekeszemben a 2001 fejidomos zöldségemmel, és nemsokára a "változást", amikor azé sikerül 1-1 szituban kikerülni Őket... Hátmégha kondim is lenne...
Szia!
Hát én túl sokat nem tudok arról a motorról mondani, egy kipurendszert tettünk rá, Béla szerint marha jó. Megadom a Zoli számát, ha gondolod(ő tette fel), lehet tud neked segíteni.06/20 9 836 940
Sejtettem.
Viccet félretéve...itt mindenkit figyelnek...csak szólok
Rákényszerítessz...