Persze, mondani könnyű...megmondom az őszintét, így képről nagyon csinos lánynak tűnsz (Te is), de nem vagyok benne biztos hogy akár ha teljes életnagyságban bevetnéd magad az érdekemben, akkor az segítene...talán arra a kis időre míg lekötnéd a figyelmemet...(ide ilyen fejetfalbaverős szmájli kéne)
A tavasznak ehhez semmi köze, max. a jóidő.. Ez jól elvan misztifikálva, annyi az egész, hogy míg a hosszú, "bánatos", hideg, tél után, jön a sokkal jobb, amikor pláne már egyszál pólóban lehet élvezni a mozgást.. Nem kell hozzá 3 diploma, melyik az inspirálóbb?! Nagykabátban, sapkában "rizikózni", vagy miniszoknyában, kibombolt blúzban "tutira" menni... Na befejezem, mert a végén még télleg letiltanak...
Valami olyasmi, igen
Nektek még van esélyetek ha időben lebunkóz valaki egy Zsiguli-féltengellyel...akkor talán nem keserítem öngyilkossági szándékig a topiklakók hangulatát...nekem meg kb. úgyis mindegy...
Igen én is nagyon örülnék neki
Májustól mi is supermotozunk, legalábbis nagyon szeretném, és valószínű nagyon megtetszik neked ugyhogy biztosan fogunk találkozni.
Hát ez télleg nem piskóta, szegény ártatlan lányokat így megbántani: toll a fületekbe, na ez már nagyon durva..
Persze okosat nem tudok mondani, ill. ha mondanám törölnék a reg.emet... Sajnos recept nincs, max. a tapasztalatok kiértékelése, és további szörcsing a megfelelő partner "után"... Ámen...
Ezt nem kell bemutatni...csak most a sokéves átlagnál is jobban be vagyok fordulva, ilyenkor meg még gecibb vagyok és jólesik a másiknak a hibáit az orra alá dörgölni...
Idézet a blöffből utánam szabadon: Alapszabály, hogy a Nőket nem tudod kiismerni... Kb. mint a világegyetem, vagy az agykutatás... Mindig lesznek fehér foltok...
Rajtatok is jól ki lehet igazodni, ha elégedetlen az ember a külsőtökkel, az a baj, ha dícséri akkor az...ahogy nagymuterom mondaná: "toll a fületekbe"
Nektek még van esélyetek ha időben lebunkóz valaki egy Zsiguli-féltengellyel...akkor talán nem keserítem öngyilkossági szándékig a topiklakók hangulatát...nekem meg kb. úgyis mindegy...
Örülök a dicséretnek, félreértettél. És jó kislány módjára meg is köszöntem, most mi ezzel a baj
Májustól mi is supermotozunk, legalábbis nagyon szeretném, és valószínű nagyon megtetszik neked
Persze okosat nem tudok mondani, ill. ha mondanám törölnék a reg.emet...
Bocs ma nagyon szellemes vagyok
Köszi szépen...remélem tényleg jó lesz!
Remélem hamarosan személyesen is megismerhetlek.
Vigyázz, mert nagyon fertöző az sm
Ennyire neee
Na mesélj!