Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi történések zajlottak az éccaka folyamán a bugyiban?
Na mivan öccse,este farok megcsillogósodott?
Jók a képek, köszi! Jókat mosolyogtam rajta
nana! Még hagytam is ott nektek
egész nap a bohóckodás ment,ne nagyon reménykedj azt mondta a pincérnek,hogy 2 kanál pinalevet kérek,az meg leült mellé azt megkérdezte,hogy "most őszintén,mért beszél így? Én idejövök kedvesen megkérdezni,hogy mit hozhatok,azt hülyének néznek.Mér kell így beszélni?" Ez meg azt mondja: Mer pinalé kell és kész. Mire a pincér: Jó akkor az uraknak semmi,a hölgyeknek meg ezeré 1 deci bor és kihozta
és ennyi karcsi bácsi
Sikerült legalább egy olyan képet csinálnod, amin a zurad valami emberi fejet bír vágni vagy ne is reménykedjek a csodában?
Az utolsó kép teljesen valósághű....
Köszönünk mindenfajta finomságot! de lagközelebb maradhatna nekem is.
én nagyon szeretlek, de csak holnap küldöm át
nincsenek se átnézve, se átméretezve, 6 mega mindegyik ... meg rohadtul nyűgös is vagyok bocs
holnap, oksa? megígérem
Csókolomok mindenkinek dulai úrnak küldöm a képeket köszönjük a napot,nagyon jó volt akik tegnap bugyin voltak,azoknak nagy ölelés és puszi ott is nagyon jól éreztük magunkat.
Jobb nekem, ha átküldöd őket zip-ben, mindet, és nem kell mindegyiket 2.jpg-ről átnevezni
képeket
lapozz vissza hmm hammm
Msn? képek? hm? hüm? han?
A mai nap eredménye: Kakukk sisakja nálam hagyva, Pézsma mellénye (nem túl nagy) nálam maradt, a melegítőm párom anyjáéknál...

Nézzen körül mindenki, ki mit hagyott el

Nagyon zsír volt ma Monor, csak kevés
Jóestét
én ma csak leégtem de nagyon kicsit fáj is a hátam, de ilyen sport a fűnyírás meg a szőlőkapálás
további kellemes estét kívánok!

jaaaaaaaaaaaa és köszi a tegnap estét
Fáj és kész....de legalább keme jól aludt...
szia!
Sziasztok
Csá,gynÚs vagy te nekem,mit?l fÁjhat a segged ,
sziasztok.
honda mtx kuplungkosaráról hogyan tudom lecsavarni az anyát, nem tudtok valami okos ötletet? úgy rá van gyógyulva nem tudom leszedni. be lehet valahová támasztani, hogy semminek ne legyen baja?