egész nap a bohóckodás ment,ne nagyon reménykedj azt mondta a pincérnek,hogy 2 kanál pinalevet kérek,az meg leült mellé azt megkérdezte,hogy "most őszintén,mért beszél így? Én idejövök kedvesen megkérdezni,hogy mit hozhatok,azt hülyének néznek.Mér kell így beszélni?" Ez meg azt mondja: Mer pinalé kell és kész. Mire a pincér: Jó akkor az uraknak semmi,a hölgyeknek meg ezeré 1 deci bor és kihozta
én nagyon szeretlek, de csak holnap küldöm át
nincsenek se átnézve, se átméretezve, 6 mega mindegyik ... meg rohadtul nyűgös is vagyok bocs
holnap, oksa? megígérem
Csókolomok mindenkinek dulai úrnak küldöm a képeket köszönjük a napot,nagyon jó volt akik tegnap bugyin voltak,azoknak nagy ölelés és puszi ott is nagyon jól éreztük magunkat.
sziasztok.
honda mtx kuplungkosaráról hogyan tudom lecsavarni az anyát, nem tudtok valami okos ötletet? úgy rá van gyógyulva nem tudom leszedni. be lehet valahová támasztani, hogy semminek ne legyen baja?
Köszönünk mindenfajta finomságot! de lagközelebb maradhatna nekem is.
nincsenek se átnézve, se átméretezve, 6 mega mindegyik ... meg rohadtul nyűgös is vagyok bocs
holnap, oksa? megígérem
Nézzen körül mindenki, ki mit hagyott el
Nagyon zsír volt ma Monor, csak kevés
én ma csak leégtem de nagyon kicsit fáj is a hátam, de ilyen sport a fűnyírás meg a szőlőkapálás
további kellemes estét kívánok!
jaaaaaaaaaaaa és köszi a tegnap estét
honda mtx kuplungkosaráról hogyan tudom lecsavarni az anyát, nem tudtok valami okos ötletet? úgy rá van gyógyulva nem tudom leszedni. be lehet valahová támasztani, hogy semminek ne legyen baja?