Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

magának is
nem,csak majd lesz ott verseny de nem most nem kakucsra ment,dolgozik próbált volna oda menni nélkülem meg kell csináltatni,hogy jó legyen,aztán gó
Jóreggelt
Urad elment kakucsra, téged otthonhagyva?... Sliffentyű= csibész, nem gonosz... Nekem totál az volt meg, hogy verseny,mert pl. Beb-ék is odamennek, ha mennek, tennap Gyurászik is kiejtette a száján, azt gondoltam, valami verseny lesz, meghogy az urad is úgy készült... Na nembaj.. Nálam aza baj, hogy nemhogy a kondim, de a jóságos zöldségem sem a legalkalmasabb a valódi crossozásra. Képzelheted, a "hasmagassága majdnem 10 centivel alacsonyabb, mint pl. a CRF, ha egy gyors kanyarban kicsit összerugózik a motor, "leér" a lúdtalpam...
kakucson most van valami,de uram elvitte az omegát és nem tudok menni tényleg nem lesz holnap verseny,ne nézz olyan gonosznak
szikrázónapsütéses jóreggelt... Tutibiztos, hogycsak edzés lesz Te kis sliffentyű?!... Kinézem belőled, hogy lecsalsz 1 versenyre... Aztán még a rajtgéphez is odatoltok...
Kakucson SM edzés, vagy verseny? Nemmintha oda mennék..
miva mindenki elment má kakucsra?
szija igen,csak az lesz
jó reggelteket ébresztő
A zárás még rendben van de, nyitni is nekem kell a boltot ....na megyek indul a Bakter ház
stít 23:00ig szereltem a motort de, azt hiszem összeállt ...ez majd holnap kiderúl, vagy BEBolúl
Helloo Macsek... Ok, zaklass a vasárnappal, de akkor mesélj, most ez csak edzés lesz?...
meg itt is! Alpi nyakvédő
Srácok!
ez azAlpinestar nyakvédő mennyire jobb mint Leatt Brace?
Köszönöm, részemről a megtiszteltetés!
megértettük
És tényleg nem, ebben biztosak lehettek...az öszvér hozzám képest egy könnyen befolyásolható, kezes jószág...
nem fogja
aham... értem... vagyis nem,de akkor hagyjuk..
mi a baj! ki bantot csak mond
Pontosabban: egyáltalán nem szeretném megvitatni, senkivel.
írtam mailt,mert az msned nem tudtam
vajon mi lehet az a nagy titok?
Azt nem szeretném itt megvitatni.
en szokasos munka es edzes pihenes es .................. tobbi titok