Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó munkát!
Jó mulatást!
no legyetek jok ,szepnapot kessob leszek bye bye
Még ne pályáztam soha. Most hétvégén megyek a P.ringre,de csak nézőként. Remélem jó lesz.
Sok sikert kívánok Neked!
Ja áhááá... Pályáztál már meg ilyen helyet? H.ringet nem javaslom, bár mindenkinek más a "fájdalomküszöbe", azért vannak még pályák itthon, ill. külföld... Ha sikerül ráncbaszednem magam, akkor dobálok 1-2 pályának önéletrajzot.. Persze nem itthon..
Akkor nem szóltam...
Nah,ugye. Köszi.
Nincs miért panaszkodnia... legalábbis nem mondta...
Én nem panaszkodtam. csak ronis szekíroz...de ő állandóan.
Neeeem....csak a Forma-1-ről volt szó. Bárcsak ilyen helyen dolgozhatnék!
Most hogy mondod

De ha olyan se kell akkor tényleg nem értem miért panaszkodsz
Jajjj,tényleg.
Napsütéses jóreggelt mindenkinek... Csak nem valami gyorsaságimotorkerékpáros viadalon dolgozol, hogy "szabadedzés-mértedzés"?! Hol van ilyen?...
Persze...már megint fel akarnak szedni
Történt valami baj?
Miért,az 1 éjszakásat nem annak nevezik?
Tudom miről beszélsz. Nálunk is repkednek rendesen...csak nálunk lakott terület felett húznak el alacsonyan a fejünk felett (helikopterek,vadászgépek). Ráadásul nálunk még éjszaka is repülnek. Közel lakom a reptérhez,így még az ablakok is rezegnek a keretben...és ezt éjjel hallgatni nem a legjobb altató.
A természetvédelemről meg ne is beszéljünk....utálom az álszenteskedő dumákat...a hétköznapi embert jól megbüntetik,ha motorral bemerészkedik az erdőbe,de a katonaság bezzeg rombolhatja a természetet.

Nagyon nem igazságos ez így.
Hát ne is....
Miért, kell ahhoz kapcsolat
Köszönöm,de most nem keresek semmi féle kapcsolatot.
Tudom.
és akkor még az ágyutűzröl,meg a nagy kaliberő sorozatlövö holmikrol nem is meséltem,,,