Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te, ha eddig nem volt sürgős eladni, tudom még tartogatni. Nyugiság.
Pízre ne számíííííííííícccccssss válság van Úccsinád,vagy tedd egyenlőre félre.Tossza meg mé nem montad előbb,kiadtam a lényeget Forgatom a zsetont .
Szeva, na, jó hír
Holnap reggel berámolom a CR-ből, amim maradt, meg szólok a havernak, neki is van pár vacakság.
Majd elmesélem, nem vészes, csak lusta vagyok gépelni, meg ki kell mennem sörért a konyhába.
Hát nem,én is egy 100km-re vagyok onnan
Azon gondolkozom, hogy haza sem kellene jönnöm...lehet ottalszom valahol ...nem tudsz valami normális szállást?
Bugyiba,másnap pinába,aztán,mitbánom én má csak zúgjon a fejem
Csőőő

Akkor ti is Bugyira mentek?Hétfőn meg Monor lenne?
Csáááááákány,lesz má futkosóóóóó
Kájberbíbek
Estétetet mindenkibe,asse tudommá reggel van-e vagy este
na nem mondod... miért?
Hát ezt hagyjuk.

Helyette rokonlátogatóba voltunk Mónival.
milyen volt kakucs?
Helló Mindannyótoknak
Ki ért itt az RM 125 2002 kuplungjához? Olyat csinál, hogy kiba kemény, és nem lehet csúsztatni, hanem símán digitális módban működik holtjáték ohne, nem emel ki rendesen...Az lehet, hogy valaki egyel több lamella-acél párost tett bele?
na így mi nem fogjuk vinni de szép mutatvány lehetett
szerencsétlen... ki van dögölve,meg még ez a buzi az leégette az index reléjét is mé hogy vitted a motort?
Ja...futó...ezt már meg se merem mutatni neki, hogy én a kombi Astrában hogy vittem a motort.
Egyetértek Nau val....ez már tényleg nagy szopás ezzel a 7 végével...
olvass vissza bár szerintem inkább hívd fel és beszéld meg vele,mer én már nem is merek erről beszélni vele
mi a baj?
mi nem biztos hogy megyünk,ne igyatok rá vizet,mert már nagyon nagyon mérges csika el akartunk menni megnézni egy autót is,de a csávónak is ki van kapcsolva a telója
Sziasztok!
Akkor holnap Bugyi.
megcsinálták,csak már mérgében nem ment vissza a futóért. meg csak 2 napra lehet kölcsönözni,meg még hagyjál ott letéti díjat,stb
húúha, index nélkül nem tudtok lejönni? mennyi szopás van ezzel a hétvégével