Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, Beb, ha itt vagy, tudsz nekem mondani infót a Grósz Béla motorjárol? Fehérvári, elvileg hozzzátok vitte szervízbe a yamit.
Nem titkos: szituációs lövészet...becsületes nevén IPSC
Hűűű,látom azért figyelsz.
Nekem momentán éppen mindegy...sokkal szarabbul sztem akkor se fogom érezni magam ha mind a másfél tonnáddal keresztülgyalogolsz rajtam...
Ahogy mondtam, eszemben sem volt rábeszélni.. Szted miért vettem enduro-t magamnak, mikor / eddig / nem is szerettem.. Mert rendszámos, ha sok időm nincs, akkor megyek közúton.. Gondoltam én.. Végülis márcsak a kerékkérdés bizonytalan, csak gumicserebere állandóan, vagy átsupermotozás, sm-szet min. 150, aztán a hozzáfaragás, stb, stb.. De lapozzunk, mert meggyőzzük egymást, milyen jó otthon ülni, akkor nem ér csalódás...
Pont arról nem írtál, miis aza hobbi.. Persze ha nem titkos...
Már te is ki akarod húzni a gyufát?
Azért már az én szintemen is elég jelentős különbség van az enduro meg a SM között fenntartási költségben...egy enduro/krossz hátsógumi 12-16 Ft és elmegyek vele egy szezont is akár...egy hátsó slick még használtan is lehet ennyi (újról ne is beszéljünk) és kibír vagy 3-4 pályanapot...vagy akár a pályabérlet...na de mindegy. Amúgy azért írtam a SM-t mert azt már próbáltam, a "klasszikus" pályamotorozást nem...de egy idő után nekem ott is uncsi volt a körbekörbe...még akkor is ha a legtöbb pályán lehet mindkét irányba menni...krossz amúgy ugyanez pepitában, csak ott pluszban még bejön a kondinak a kb. totális hiánya is...
Amúgy van másik hobbim (sajnos szintén jó olcsó ), ami lényegesen jobban megy mint a motorozás, pedig a befektetett pénz, idő és energia jóval kisebb (főleg az utóbbi időben )...csak ahhoz (szerénytelenség nélkül mondhatom, mert egyrészt nem én találtam ki, másrészt semmit nem tettem az ügy érdekében, ezzel megáldott - bár leggyakrabban úgy érzem, megvert - a Jóisten) van tehetségem (sőt, jobban belegondolva, igazából az az egyetlen dolog amihez van)...
Ari vagy
értelek.
Mondj olyan sportot, hobbit, ami nem kerül sokba.. Az SM nem körbekörbe megy?! Félreértés neessék, nem meggyőzni akarlak, csak megvilágítani.. A köridőjavítgatás a jobb motorozásra való törekvés, függetlenül a versenyzői ambíciókra. Ha jobban mész, nagyobb a sikerélményed, ergó jobban élvezed.. Ez a célja egy hobbinak nem? Sztem igen.. Ha pingpongozol a haverokkal, akkor sem állsz le a hálóbaütögetésnél, vagy a túlütésnél nem? Dartsban próbálod eltalálni amit szeretnél, nem egész este mellédobálsz, vagy? De ahogy mondtam, nem prédikálok, mégha totál úgy is néz ki...
Akarsz róla beszélni?... Ezért írtam, hogy kinek mi tetszik meg egy hobbiban.. Spec. nekem a horgászatban tetszik a nyugodt környezet, csend, de a "buzizást" a cejggal... Na az nem tetszik, megazsem, hogy kifogjam a halat csakúgy.. Nos én ezért nem horgászom..
Sokminden...először is mocskosul sokba kerül (pedig én "csak" SM-ban gondolkozom)...másodsorban az hogy nem tudok motorozni, ezáltal sikerélményem se nagyon van...harmadrészt - bár szeretek gyorsan menni utcán pl. - alapvetően nem vagyok egy "versenyző" mentalitású (legalábbis a motorozás terén), tehát még az se opció hogy a saját köridőmet próbáljam javítgatni...negyedrészt én azért vettem motort hogy elmenjek vele valahova, nem pedig hogy körbekörbe motorozzak...kb. ilyesmik...
Akkor mi a problémád a pályázással?
Ja...az más.

Egyébként nekem nem ezek a "bajaim" a pályamotorozással amiket Te mondasz...
Asszem félreértettél.. Én motoros pályán való dolgozásról beszéltem Vicky-vel, nem a pályamotorozásról.. Nem ismerlek, így nem tudhatom, miazami teccik, és minem, de nemolyan rosszaz... Rákell találni, kinek mitől jó egy hobby.. Az tény, hogy kellő technika nélkül, viszonylag frissebb kiadású motor, nem odavaló gumik, idióta divatmotorosok, akik "ijesztgetnek", savaznak, csakmert nem pályarekordközeli időket motorozol, ezek elvehetik bárki kedvét.. De ezeket kiküszöbölve, elég jó kis "móka"..
Megértem,hogy miért nem csinálod már a dolgot.
Naná.. Nagyon sokszor az van... Most joggal dobhatnád vissza a labdát, akkor én miért nem ezt csinálom.. Nos, dolgoztam a H.ringi műszaki csapatban gombokért, szotyiért, és még robotnak is gondoltak, mikor a felelősség azért nem piti.. Na és ezekből a típusú emberekből van jól elegem. Ezért nem.. De tanácsokat nagyon tudok adni...
Mármint hogy én vagyok az egyetlen?
Áááá,ezt azért nem hinném.
Úgy látom én vagyok itt kb. az egyetlen kivétel akinek nem jött be a pályázás...
Igen,igazad van.
Köszi... Ha nem próbálod meg, sosem fogod megtudni...