Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sejtheted mi van nálunk, nyaraló övezet, iszonyú tömeg, és tényleg olyan mintha világháború kezdődne. De ebben az a szőrnyű, hogy én majd csak délután megyek vásárolni és akkor nekem már biztos nem hagynak semmit.
Hello megint
ezt a bolondok házát megint úgy csinálnak az emberek, mintha holnap valami világháború indulna megvettek MINDENT, amit találtak a boltban.
még jó, hogy nekem maradt egyáltalán valami
Ha nem állnám, zavarban lennék, az meg nem igazán jó, mert túl sokat beszélek, és az agyatokra mennék. Mint most.
Azt tudom, hogy állod ...bár ne állnád
Akkor az igen pici
Akkor csak kicsit kóstolgatsz, jöhet, állom a sarat
Nálam a kóstoló akkora mint te egyben....
Kóstolgatsz?
Valakinek van programja....valakit meg visznek...ugye!
És neked van már programod a hosszú hétvégére?
Én is ha nem is versenyre, de bandázni nagyon jó lett volna
Helloo későnjövők...
Én azthittem, Ti versenyre mentek holnap kőszárhegyre...
Sziasztok
kókustgolyó meg macskanyelv,ha kapok hozzávalólkat a boltban,mert még én is most készülök oda. Gyorsan elmosogattam,meg lerendeztem a kutyákat,megyek is vásárolni:) Majd re
Jó reggelt !
Jól elhallgattál, bedrassoltál, mi?!
mérgeeees? dehogyis
nagyon hosszúra sikerült a tegnapi nap és most azt se tudom, mi van velem. az erkélyen már ittam egy kávét, mintha kezdenék is jobban lenni, de még sok minden van hátra. bevásárolni sem voltam még húsvétra asszem minnyá összekapom magam és elmegyek a bótba
milyen sütit csinálsz holnapra
Bácsiiiiiii?!
Tudod mekkorááát tud harapni eza papíron 39 éves állkapocs? A pit bull hozzámképest kispályás amatőr...
Ittfelejtettek? Nemsokáig... Ja, 1ébként nagykorú vagyok...
Miért, mitörtént tegnap Veled?
nem mintha sok beszélgetés lett volna tegnap jóvanna,aszittem mész fényképezni. De mérges vagy,mi van veled?
Szia Bácsi
téged meg a gép előtt felejtettek
Ok, csináld csak azokat a süttiket... Tsaoo
miért mennék én kakucsra
asszem a maradék fél maréknyi agysejtem is negyedelődött tegnap, uh semmit nem értek monnyuk nem baj, mert ma is kevés baj lesz velem csöndesen elcsorgatom a nyálamat a fotelban
visszaolvasni meg se próbáltam
nem az omega jó csak most elment dolgozni az uram az omegával teeeeeeee mennem kell,gyártom a sütiket holnapra,majd még re. pusza
Értem.. De nem teljesen.. Vagy mégis?.. Omegát kell megcsin. hogy aztán góóó hova, holnap kőszár? Csakmert az alany és állítmány kimaradt a válaszodból...
Szia Kawás lány...
hát te nem mész kakucsra?