Sejtheted mi van nálunk, nyaraló övezet, iszonyú tömeg, és tényleg olyan mintha világháború kezdődne. De ebben az a szőrnyű, hogy én majd csak délután megyek vásárolni és akkor nekem már biztos nem hagynak semmit.
Hello megint
ezt a bolondok házát megint úgy csinálnak az emberek, mintha holnap valami világháború indulna megvettek MINDENT, amit találtak a boltban.
még jó, hogy nekem maradt egyáltalán valami
kókustgolyó meg macskanyelv,ha kapok hozzávalólkat a boltban,mert még én is most készülök oda. Gyorsan elmosogattam,meg lerendeztem a kutyákat,megyek is vásárolni:) Majd re
mérgeeees? dehogyis
nagyon hosszúra sikerült a tegnapi nap és most azt se tudom, mi van velem. az erkélyen már ittam egy kávét, mintha kezdenék is jobban lenni, de még sok minden van hátra. bevásárolni sem voltam még húsvétra asszem minnyá összekapom magam és elmegyek a bótba
milyen sütit csinálsz holnapra
miért mennék én kakucsra
asszem a maradék fél maréknyi agysejtem is negyedelődött tegnap, uh semmit nem értek monnyuk nem baj, mert ma is kevés baj lesz velem csöndesen elcsorgatom a nyálamat a fotelban
visszaolvasni meg se próbáltam
Értem.. De nem teljesen.. Vagy mégis?.. Omegát kell megcsin. hogy aztán góóó hova, holnap kőszár? Csakmert az alany és állítmány kimaradt a válaszodból...
Szia Kawás lány...
ezt a bolondok házát megint úgy csinálnak az emberek, mintha holnap valami világháború indulna megvettek MINDENT, amit találtak a boltban.
még jó, hogy nekem maradt egyáltalán valami
Akkor csak kicsit kóstolgatsz, jöhet, állom a sarat
Én azthittem, Ti versenyre mentek holnap kőszárhegyre...
nagyon hosszúra sikerült a tegnapi nap és most azt se tudom, mi van velem. az erkélyen már ittam egy kávét, mintha kezdenék is jobban lenni, de még sok minden van hátra. bevásárolni sem voltam még húsvétra asszem minnyá összekapom magam és elmegyek a bótba
milyen sütit csinálsz holnapra
Tudod mekkorááát tud harapni eza papíron 39 éves állkapocs? A pit bull hozzámképest kispályás amatőr...
Ittfelejtettek? Nemsokáig... Ja, 1ébként nagykorú vagyok...
téged meg a gép előtt felejtettek
asszem a maradék fél maréknyi agysejtem is negyedelődött tegnap, uh semmit nem értek monnyuk nem baj, mert ma is kevés baj lesz velem csöndesen elcsorgatom a nyálamat a fotelban
visszaolvasni meg se próbáltam
Szia Kawás lány...