Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor szombaton úgy látom itthon fogok unatkozni mingyá sírok is
A pétek délutántól vasárnap estig tartó időszakra nekem lassan összejön közel 6 napi program...

Péntek délután lehet, hogy elviszek egy érdeklődőt Csehgához, aki megnézi a Kawát. Aztán este, hazafelé lehet, hogy elhozom a motort egy lendülettel, ha szombaton ki akarok menni vele pályázni... Szombaton ugye Kakucs lenne, vasárnap meg Kőszárhegy. Tele vagyok "lehet" meg "ha" meg "talán"-okkal, Nyulam is kérezte, mi legyen a hétvégével, neki is csak házimunkát tudtam végezni: hímezek meg hámozok...Nem tudom.
Majd kialakul...az jó, ha Kakucson vagy Kőszárhegyen összefutunk, de hogy szombaton én elviszlek Kakucsra meg haza is, az olyan science-fiction-szerűnek tűnik.
majd estére megjönnek a pasik,úgy szokott lenni szombaton ki jön el értem?
Én is csóklom, hát kitöröltem mindent, fotót, videót, mindent. Majd ha lesz kedvem, teszek fel újabbakat. Látom, elcsajosodik az EC fórum, lassan kezdem magam kívülállónak érezni itt
csókolomok hát neked hová lettek a fotóid?
info@extremestyle.hu
Sziasztok.

Na, minden ügyfél kiképezve, legközelebb május közepén

BEB! Ti Bugyin voltatok, és nem szóltál? A fene.

mail?
szia! Nekem olyan nincs mert nem szeressem de telón elérsz, 20/447-2828
Persze, egész nyugodtan: msn: black.moto@hotmail.com
írtam skype-n, most naon rámfér egy beszélgetés
Szia Beb!
Kaptam infót, hogy Nálad érdeklődhetek gerincprotektor iránt. Tudsz esetleg segíteni? Beszélhetünk privátban?
Jellemző, ott lesz a teljes hárem, erre én nemtok menni
Huh, szegény!

Mi leszünk Borsoval! Várunk szerettel Titeket!
Nincs komoly, csak a Zoli elesett, full megállt a hátsó kerék a kanyar közepén, valami beakadhatott a kerékbe.
Akkor lehet találkozunk Tökölön
Köszönöm!

De ugye nincsen komolyabb baj?
Jó verseny szokott lenni a Tököli!
Köszi a választ, és persze egész nyugodtan.
Lehet mi is kinézünk Tökölre, még sose voltam ott. Most amúgy is hanyagoljuk a motorozást, Bugyin hétvégén volt egy kis baleset.
Pont egy fél emberrel vagytok többen, ez már haladás
Solidcat!

Tudunk beszélni skype-n? Van pár cuccos itthon amit meghírdetnék, ezzel kapcsolatban szeretnék infót.
Tudtam
Én is imádlak

Te olyan picike vagy hogy csak fél főnek számítasz
én már rég leszartam,te hoztad fel a témát. Csak tudod undorító ha utólag olvasom vissza és főleg így. Erről ennyit. További szépeket.
Ma bevettem egy ilyet!
Bocsánat !