A pétek délutántól vasárnap estig tartó időszakra nekem lassan összejön közel 6 napi program...
Péntek délután lehet, hogy elviszek egy érdeklődőt Csehgához, aki megnézi a Kawát. Aztán este, hazafelé lehet, hogy elhozom a motort egy lendülettel, ha szombaton ki akarok menni vele pályázni... Szombaton ugye Kakucs lenne, vasárnap meg Kőszárhegy. Tele vagyok "lehet" meg "ha" meg "talán"-okkal, Nyulam is kérezte, mi legyen a hétvégével, neki is csak házimunkát tudtam végezni: hímezek meg hámozok...Nem tudom.
Majd kialakul...az jó, ha Kakucson vagy Kőszárhegyen összefutunk, de hogy szombaton én elviszlek Kakucsra meg haza is, az olyan science-fiction-szerűnek tűnik.
Én is csóklom, hát kitöröltem mindent, fotót, videót, mindent. Majd ha lesz kedvem, teszek fel újabbakat. Látom, elcsajosodik az EC fórum, lassan kezdem magam kívülállónak érezni itt
Köszi a választ, és persze egész nyugodtan.
Lehet mi is kinézünk Tökölre, még sose voltam ott. Most amúgy is hanyagoljuk a motorozást, Bugyin hétvégén volt egy kis baleset.
Péntek délután lehet, hogy elviszek egy érdeklődőt Csehgához, aki megnézi a Kawát. Aztán este, hazafelé lehet, hogy elhozom a motort egy lendülettel, ha szombaton ki akarok menni vele pályázni... Szombaton ugye Kakucs lenne, vasárnap meg Kőszárhegy. Tele vagyok "lehet" meg "ha" meg "talán"-okkal, Nyulam is kérezte, mi legyen a hétvégével, neki is csak házimunkát tudtam végezni: hímezek meg hámozok...Nem tudom.
Majd kialakul...az jó, ha Kakucson vagy Kőszárhegyen összefutunk, de hogy szombaton én elviszlek Kakucsra meg haza is, az olyan science-fiction-szerűnek tűnik.
Na, minden ügyfél kiképezve, legközelebb május közepén
BEB! Ti Bugyin voltatok, és nem szóltál? A fene.
mail?
Kaptam infót, hogy Nálad érdeklődhetek gerincprotektor iránt. Tudsz esetleg segíteni? Beszélhetünk privátban?
Akkor lehet találkozunk Tökölön
Jó verseny szokott lenni a Tököli!
Lehet mi is kinézünk Tökölre, még sose voltam ott. Most amúgy is hanyagoljuk a motorozást, Bugyin hétvégén volt egy kis baleset.
Tudunk beszélni skype-n? Van pár cuccos itthon amit meghírdetnék, ezzel kapcsolatban szeretnék infót.
Te olyan picike vagy hogy csak fél főnek számítasz
Bocsánat !