Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vegyél ki mindkettőből egy kicsit, és keverd össze őket. Ha 5 mercen belül megmacskásodik, akkor ne. De egyébként asszem a félszinttel lehet keverni a szintit, csak a full ásványival nem.
Sztem ha jól összerázod semmi xtra.De miért öntenéd össze amúgy?Várd meg míg elfogyik , aztán öntsd hozzá.
Valaki aki vágja a témát, ha a különolajzó tartályába lévő valszeg ásványi olajhoz hozzá öntöm a full synt castrolt akkor mi lesz? Öszebalhézik a két olaj?
Fontossürgösgyorsanléccivalaki!
sok szerencsét
hát a sok gondom között az is szerepelt mára...... teljesen szét van szedve a blokkja tegnap este akartam összetenni meg ma reggel de majd sírva fakadtam mikor is kibontottam a dugót hát domború a teteje az enyémnek meg lapos ...úgyhogy ma már nem lesz dugó/hengerfejet nem akarom bántani/ úgyhogy mérgembe most mást csinálok/amúgy minden megvan hozzá összes csapágy, tűgörgő, henger meghónolva, szimeringek, olaj,tömítés, stb. csak össze kell tüsszentenem.......... de a jövő hét elejétől már semmit nem csinálok/dugószett kicserél/ összeteszem és csak motorozok minden nap!
nem kicsit várom gonolhatod ...bár néha megyek egy két próbakört motorokkal de az csak izgat!
gas gas nagyon finom lett amúgy elfelejtettem mondani az is kész és nagyon szépen szól élvezgettem vele a minap a 25 hangját ! megyek iszom egy korty castrolos benzint hátha jó az idegekre!
téleg,siki a dt vel mi lett
őneki ugyvolt,hogy amikor meghozták,rögtön elszakadt,jo,vett bele, kb 1 hónap mulva megint elszakadt.akkor tett bele valami gagyit,az birta mostanáig
Romet nekem is ette a bowdeneket...
tul sok volt az erő a romettben
haver este hivott,hoy vane fölös gázbowdenem,mert az övé megint elszakadt
jó reggelt motorversenyzők!!! menjetek motorozni szombat van ! jó idő !
megérkezett az endúrósszezon és sírtok ezt vártuk már mióta!
én meg még mehetek dolgozni legalább ti szaggassátok a gázbowdent !!!!!!!
naa te is itt vagy?
Zoozee, CR hogy áll?
lassan 14 ezer hsz
ja,mért gond,hogy koszos lett?jó hogy nem szakadt ki. meg gondold el, aki speedezik,annak sokkal többe kerül a cucc a kabátodnál,és ott szakadnak is néha
Jó napot, erős nyakat!

Mit rovázol, hogy az 55ezres kabátod koszos lett???
Jobban megy a gép ha tiszta, vagy mi?
Végülis mennyiért hoztad el a gépet?
Jó sokáig hirdette a srác...
jahh jó reggelt! farmerban tényleg hidegvan! de a kabátom.... az isteni!!
Drukkolok
és még lehet h én is megyek ha sikerül pénzt lejmolnom de nem fog összejönni asszem
ree!

na mit szóltok én mán délkor pályán leszek szép idő ez a motorozásra csak kicsit hideg van, itt nálunk 6 fok! de reméljük melegszik még nem akarok nagykabátot hogy mozogni se tudjak
Szeva öcsém téged is látni erre felé? Mi a helyzet,csak nem zárt be a suzuki,h ennyit motorozól?