Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aloha
Yo reggelt mindenkinek!ma szep ido van motorozasra hivogat,nem tudtok egy web oldalt ahol enduro versenyeket kovetni lehet iddeit kepekben,vidi,leirasban???ellore is koszi ha igen.
jó regelt .Mx megyünk vasárnap felhivtam a gyereket a 125cmm cr-t.Szerintem a másik atta ell a 250cmm az irt szerintem de nem bisztos .Mert most regelre meg valaki felvet az msn-re.Ugyhogy nagy a keveredés de majd kiderül máma nemigen leszek mert ugynéz ki hogy dolgozom egész nap.Majd este beszélünk az idöpontrol csövi.
Nem verseny szintü használatnál 60-70üzemóra amatör motorozásnál értendö.2004 oktoberi a moci. A lényeg a jó olaj A MINDIG TISZTA LÉGSZÜRÖ. és rendszeres karbantartás ami nálam minden hétvégén megtörténik.
és ez a "felujjitgatás" mien idönkén következik be? hány üziora? vagy hány szezon? hány éves a moci?
sztem inkább egy 250 4T mint egy 25 s 2T crossban
Hali. Most volt felujitva dugó szelepek apró kacatok 130000ft volt. Volt már 25-ös kx-em 250-es yz-m 450-es ktm sx-em, az összes közül eddig ez a legjobb motorom . A hangja gyönyörü szerintem jól is megy nem igazán szoktam 450mögött lemaradni vele .Endurózni ideális könnyü a moci jól lehet vele a fák között lavirozni és sokan irják hogy gyenge. Mihez képest? 43 paci 93kg Magamfajta amatör motorosnak tökéletes szerintem.
Igen Kókán 2rugó a pályahasználati dij. A Bicskei is jó. Úri pálya is türhetö, habár én nem nagyon szeretem, mert nagyon poros nem tudja a széll elfujni a port mert bent van a völgyben
ej neked 250 4T crossod van...
miota van meg? volt e már felujjitva? igényes? endurozni használod ??
Én is csak Kókára megyek igen 4t az 4t Bálint basszogat hogy mostanában miért nem megyek velük motorozni. Majd vasárnap elmondom miért. Milyen az uj dugóval a Bálint gépe? Az Öreggel mi van? Peti keze rendbe jött már?
Tapolca mellett 1500ft per motor!! a pálya díj! állítólag jó! a tulaj valami 15 millát költött rá!!
jo már nektek,mindenkitöl minden fasza pélya egy köpésre van,én hozzám pedig a legözelebbi köpésnyi pálya 60km-re van:(
ja faja pálya a kókai, tápióbicskein voltatok már??? az is itt van egy köpésre, az se kutya, kókán kell fizetni a pályahasználatért???
egykerekezéshez segítség?
Egy hete voltam Kokán.Eszméletlen jo az a pálya!Ja és erössen gondolkodom,hogy kéne egy olyan motor nekem mint a tied
Kössz! remélem ezt magamtól is megtanulom mert a környéki crossosok kicsit el vannak szálva maguktól! én meg csak kullogok és csodálom őket! sokan nem fogják fel hogy nekem ez a moci 6éves álmom! soha nem hittem volna hogy ilyenem egyáltalán valaha lesz! féltem
hej te mien husky te 410 ről beszélsz?
Ne tedd.Majd eljön a te idöd is
Most nézegettem a képeiteket! hát most kezdem itt szégyelni magam a profik közt!
Na a vasárnap...A Bálinték nem akarnak Kokára jönni De én mindenképp oda megyek az tutti.Ja meg jön a szili haverom is.Jo lenne ha te is jönnél!
Na az ám a szerencse!Én jövö héten megyek vissza megbeszélni,hogy mikor legyen a vas kiszedés.15.-kén Kokán veseny azt még meg akarom várni.
itt a gyenesdiási pályán sajna szerintem nagyok ezek az ugrató,,asztalok" és elsőre összetörni a kecskémet...
Róbika. A te vastelepedet mikor veszik ki?
Szia. Beszélhetünk róla. 17-én kiveszik a vasakat a térdemböl.
Na ja, igazándiból látni, tudni kell hogy mikor menyi kell......Lényeg hogy ne legyen nagy gáz...
én majdnem hátraestem tegnap.van az ugrató és nem az emelkedős részén mentem neki hanem a lejtős részén(remélem érthető vtam)és húztam a gázt eldobott az ugrató aztán majdnem hátas lett belőle szal az észnélkül gáz sem jó