Yo reggelt mindenkinek!ma szep ido van motorozasra hivogat,nem tudtok egy web oldalt ahol enduro versenyeket kovetni lehet iddeit kepekben,vidi,leirasban???ellore is koszi ha igen.
jó regelt .Mx megyünk vasárnap felhivtam a gyereket a 125cmm cr-t.Szerintem a másik atta ell a 250cmm az irt szerintem de nem bisztos .Mert most regelre meg valaki felvet az msn-re.Ugyhogy nagy a keveredés de majd kiderül máma nemigen leszek mert ugynéz ki hogy dolgozom egész nap.Majd este beszélünk az idöpontrol csövi.
Nem verseny szintü használatnál 60-70üzemóra amatör motorozásnál értendö.2004 oktoberi a moci. A lényeg a jó olaj A MINDIG TISZTA LÉGSZÜRÖ. és rendszeres karbantartás ami nálam minden hétvégén megtörténik.
Hali. Most volt felujitva dugó szelepek apró kacatok 130000ft volt. Volt már 25-ös kx-em 250-es yz-m 450-es ktm sx-em, az összes közül eddig ez a legjobb motorom . A hangja gyönyörü szerintem jól is megy nem igazán szoktam 450mögött lemaradni vele .Endurózni ideális könnyü a moci jól lehet vele a fák között lavirozni és sokan irják hogy gyenge. Mihez képest? 43 paci 93kg Magamfajta amatör motorosnak tökéletes szerintem.
Igen Kókán 2rugó a pályahasználati dij. A Bicskei is jó. Úri pálya is türhetö, habár én nem nagyon szeretem, mert nagyon poros nem tudja a széll elfujni a port mert bent van a völgyben
Én is csak Kókára megyek igen 4t az 4t Bálint basszogat hogy mostanában miért nem megyek velük motorozni. Majd vasárnap elmondom miért. Milyen az uj dugóval a Bálint gépe? Az Öreggel mi van? Peti keze rendbe jött már?
Kössz! remélem ezt magamtól is megtanulom mert a környéki crossosok kicsit el vannak szálva maguktól! én meg csak kullogok és csodálom őket! sokan nem fogják fel hogy nekem ez a moci 6éves álmom! soha nem hittem volna hogy ilyenem egyáltalán valaha lesz! féltem
én majdnem hátraestem tegnap.van az ugrató és nem az emelkedős részén mentem neki hanem a lejtős részén(remélem érthető vtam)és húztam a gázt eldobott az ugrató aztán majdnem hátas lett belőle szal az észnélkül gáz sem jó
sztem inkább egy 250 4T mint egy 25 s 2T crossban
miota van meg? volt e már felujjitva? igényes? endurozni használod ??