Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és tényleg siki! MTX 125! KTM idomok! kegyetlen mikor a pacik szétszaladnak!
Szevasz Gabikám!A holnap nem jo,de vasárnap?Mit szonál Kokához?
Ugratásnál szntem inkább az a lényeg hogy amíg érintkezik a hácsó kerék a talajjal az utolsó pillanatokba se engedd visza a gázt, ugy nem lesz csőrös, aztán lehet én is szarul csinálom
Shabika, most nézem márkatársak lettünk
amúgy az egykerekezés hogy zajlik? kuplunk kibasz vagy pedig lassan gurulunk és úgy hirtelen gáz! a kuplungos kicsit megugrik de a gurulósnál acsak a hátulját teszi ki!
standar ez a fékkel meg gázzal hogy is van??
van kormányszivacs de imán nyújtott karral érkeztem sajna! köszönöm atanácsokat! jól esik! mire érdemes még figyelni?néztétek a gépet? imádom! nem bántam meg! eddig! csak majdnem elsírtam magam mikor az 55ezres kabátom koszos lett amúgy rájöttem hogy kell a csizma mert majdnem kifordult a bokám!
vagyis érted,nem?
vegyé rá kormányszovacst,és akor jó lesz
meg ha ugrac,akor fékkel előredőlsz,gázra meg hátradőlsz
Uhh az kellemetlen, meg kell szokni! Bátorság, de csak fokozatosan, ne máshoz hasonítsad magad, hanem magadhoz képet javulgass!
Hajrá!
Bénán érkeztem! első kerékre mert féltem!! és koppantam! jah megvolt az első zakóm is:)
Ugratástól a melkasod, mit csináltál?
Siki brutal!! kemény főleg betonon!! :) terepen meg még félek! ma ugrattam egyet majdnem kiszakadt a melkasom!!
kenda milyen????
Mitas van hátul, előre 80/90-es kellene, az nem baj ha 90/90-est teszek rá???
További jó éjt nektek...lépek....By
én iss ráfáztam már a deestonera
19esek általában...nekam 180as 110es van a kis rxen...még azon is kopik ne vedd meg.
Röviden.SZAR!!!!
deeston gumiról vélemény????? 5900-ért???
Robika nézd meg az adatlapomat. Holnap reptér?
köszi ...
A francba,mond meg neki,hogy nagyon szerencsés!
nem jöttem zavarba ....de foglalt vok
Köszkösz!
MX remélem nézed a kedvenc sorozatod!
siki grat a gépsárkányhoz, milyen túrja a földet