Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak nem zavarba jöttél?Akkor? Összehozunk valamiko egy randit?
Most csinálgatom az adatlapom.
haver bicajával volt mindig mert kevés volt benne az okszgény és a merevítőfém vagy mi a csöcs a szélén kidörgölte a belsőt
Grat a géphez, hogy teccik?
hy
na ma megint kaptam egy első defektet valaki nem tudja hogy mi okozhatja, mert múltkor is meg most is a szelep szakadt ki, meg a szelepen elment a mentet is én arra gondolok hogy kevés volt a nyomás a gumiban(0,8), és amikor fékeztem akkor a szelepet kiszakította volna??? fogalmam sincs, ha valaki tud valami okosat írjon , mert nem akarom összerakni feleslegesen, hogy kiszakadjon szerintem a nyomás az normális nekem úgy jó volt nem tudom mi a fuck lehet, segítsetek, csákó
ahamm ennyi még megmaradt a kresszből, bár már majdnem minden kiírtódott belőlem
Sziasztok! én kezdő vagyok a témában,de félek a zsarutól! nincs rendszámom,125ös de 50es papírok és nincs azért nagy hangja! csak hát riogatnak hogy így a zsaruk úgy a zsaruk! most próbálgatom a szárnyaim de kegyetlen itt gyenesben a cross pálya! lehet nem ennek az endúrónak való vagy nem vagyok elég merész hozzá! amíg egy kört megteszek a srácok kettőt tesznek! kicsit ma elszomorodtam ettől de talán majd jobb lesz később :) amúgy jó dolog csak kell a tanulás.....
Nem is tudtam,hogy itt olyan is van,hogy adatlap.Éppen hirdetést adtam fel,mikor idetévedtem.De megnéztelek,nem rossz kezdés!Nekem pont ilyen vagány barátnöre lenne szükségem.
toláshoz jogsi??? biztos vagy benne?
Mondom, kitolod az erőig, ha oda is követnek, akkor nekitámasztod a motort egy fának, előveszed a kajád jóllaksz közbe zenét halgacc, lesz-od a rendöröket, csak megunják eccer
1ébként ahhoz is kell jogsi hogy tolhasd, de mivel ez nem rendszámos 25ös nemtom h most mivan
Mihu persze ebben igazat adok h jobb békességeben velük ...meg nem éri meg h rádszálljanak...vateromra+haverra is rá voltak szállva régebben...csak ők ügyesebbek voltak .....de jöttek ide az utcába keresték a gépet...de hiába el volt rejtve benn a garázsba....azota meg már joba vunk a rend őreivel ...dehát fiatalság bolondság...de én se kockáztatnék!Pláne tudva h mindíg van 1-2 jóakarója az embernek!
Spy...nem tudtam h vki felnyomott.... akkor inkább told ki az erdőig..hátha nem zaklatnak...és jó csapatást
heló! nyáron éngem is elkaptak és dorgálás volt, aztán énis tolom erdőig(kb 50m ) és azóta egyszer már találkoztam ugyanazokkal a rendőrökkel amikor toltam és mondtam hogy csak havernak vittem megmutatni!! és mondták hogy akkor toljam szépen hazafele és kész.
de mongyuk én kimegyek az utcára és szinte már az erdőben is vagyok!
pontosan
éjszaka járj motorzni....zseblámpa a fejedre szerkesztve és kész
Hölygek, Urak,

Ez csak egy tévedés, hogy a rendőröket le lehet rázni. Ez ökörség. El tudsz menni előlük 1x, vagy 2x de utánna csesztetni fogják az összes krosszost. Megéri??
Nagyon kevés hivatalos pálya van kicsi országunkban, ahol hivatalosan lehet menni. Most mire jó az, ha kint a nem hivatalos pályán is cseszegetnek. ( Mert ugye ezek a gépek CSAK zárt pályán használhatók )
Magyarázni lehet sok mindent, meg lehet keménykedni, de ŐK azok akik nyeregben vannak. Jobb a békesség, még akkor is ha futón kell vinni a motort a pályára ( vagy tolni kell azt ).

Üdv
Mihu
Na de valahogy visza is kell mennie,
Na szal az van hogy zsákucába lakik, és ott nem tud kimenni az erdőbe kell kb 1,5km-et mennie adig, de mindig kihivják a zsarukat mert hangos a KX az kedves nénik szerint.....
elissa nem azzal van a bj,rajtam enm mulna én huznám a gázt amig birom le is ráznám öket,csak tudod ott a bibi,hogy már jobban ismerik a mocim mint én mert valaki feljelentett és minden infot elmondak rola milyen szinü hány bár van a gumiban mindent
érted?
Siki ...értem én...de ha ügyes akkor le tudja rázni őket ...és nem kell a bilincset...a gumibotot...egyéb nyalánkságokat megízlelnie
Szia Róbert ...igen az vok...de nézd meg az adatlapom
Azért kéne tolnija, mert nem akar szexuális kapcsolatot létesíteni a rendőrökkel
Szia Elissa!Neked is szép estét.Te ugye lány vagy?Mert fickokkal nem akarok beszélgetni.
spy miért kellene tolnod?Felpattansz rá és elzugatsz...becsalod őket olyan helyre ahová ugyse tudnak követni....és csapatás ....és kapjanak el ha tudnak
neked is szép estét
szerintetek megbasznénak a jardok ha tolnám a mocit az erdöig????
Szép estét krossördögök !!!