Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kimegy a 28.ai frísztájlra? kéne szervezni 1 összeröffenést,fórumosoknak nem?
Ez a hirdetés szöveg Faisstnak nagyon tetszeni fog...
Hello!

Aprilia Rx 50 eladó 2001-es évjárat gianelli kipuf.dellorto"n karbi új:láncszett,fébetétek,szimeringek
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i... Az ÁR IRÁNYÁR!!!
Nekem kicsit gyengének tűnik, de jobb a semminél.
Furcsa, hogy csak full bőr az orra/lábfeje. Persze gondolom dupla bőr, meg vastag, de ott ilyen műanyag gepo szokott lenni. Ne a bakancsot nézzétek!
vajon miért állhatott le?...és miért nem indul?? ...megvárhatom???
robbantott ábrák burgmanról............
evenx ! ha lenne igazi leírásom a burgmanról akkor már rég odaadtam volna ...írtam már sajna nincsen csak ez amit én fényképeztem erről ami itt van nálam javításra ...az tényleg felrobbant ...hát annál jobb robbantottképet én nem tudok! de kerestem neten is és nem találtam!..............ezeket nem űberelik manapság a bácsi meg mondta hogy leállt neki a gép és nem indul........ nézzem már meg ....esetleg megvárhatja amíg kész??
Nekem is ilyen van szerintem fasza.
ez a photoshop nehéz....h kell a kivágott kép mögé új hátteret varázsolni?
Sziasztok !
elissa szia. mik az új tervek?
Szép napot srácok! És jó csapatást mindenkinek aki teheti
na mi is ez a gumifogó??valaki felvillágosítana
Igen én is használtam, miután 0,8as nyomáson( mert homokban mentünk) egy ugartó után koppon jöttem ki, és csak a lapos kerekek fogadtak, elhatároztam, h én is beruházok egy gumifogóra...Viszont utcai gumikhoz kivettem, mert érezhetően jobban ment tőle a motor.(125nél még jelentős, meg persze a cross és utcai gumi közti súlykülönbség)
Az véleményem szerint, h elöl mien gumit használsz (méretre értem),teljesen mindegy. Volt már nekem is vagy 3 fajta, sose vettem észre különbséget, a hátsónál számít ez igazán.Azt vedd, amit jó áron meg tudsz venni.
Ááá legyen már 3óra! mehetek motorozni!! nincs valakinek elektronikai leírása vagy hasonló egy MTX-hez?
vasárnap lesz már világításom/talán/
200ért! de nagyon tetszik mint kezdőnek!
jah és még valami, gyári adat szerint előre 80/90-es köpeny kellene a mocira, nah a mitas-nak 80/100-as vagy 90/90-ese van melyiket vegyem rá???? mi a különbség, a méreteket tudom hogy mi mi csak a tapasztalatra vagyok kíváncsi,
hm...akkor marad a w2
hát nincs "vakszelepem", épp ma reggel beszéltem egy szerelővel, ő is azt mondta, hogy az a gond, azt mondta vagy teszek rá egy vakszelepet, vagy 1,5-1,8 nyomást nem tom mi legyen. Evenx te használtál gumifogót???
Hááát...Az én M-Cax mhez képest ez egy hányás, pedig az se egy csúcs...Ez eleve 3 csatos, és elég gagyinak nézem...Bár 20ér mit akar az ember....
üdv!

sztetek jo ez a csimma?
styl martin

a rokon most vett egyet nem rosz de sztem jobb a w2 a parillánál 30pár ezerért nem?
Zozze? neked mien robbantott ábráid vannak a burgmanról?rendes gyári rajozok, vagy amit te "robbanottan " készítettél?
Giorgio!
Fogadjunk nincsen gumifogód!Akkor meg ne is csodálkozzál, hogy kixakad a belső csöcse!
hy valaki rendelt már a nagyvas.hu-ról????
milyen gyorsan hozzák a cuccokat???
ásványira mehet szintetikus...csak fordítva nem.... van itt nagy photoshop zseni?